Ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε ότι ανοίγει από αύριο (20/7) η πλατφόρμα για τους κατ' οίκον εμβολιασμούς με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson
Για το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης αλλά και τα νεότερα δεδομένα από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του κορωνοϊού ενημερώνουν από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.
Ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε ότι ανοίγει από αύριο (20/7) η πλατφόρμα για τους κατ' οίκον εμβολιασμούς με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Εκεί θα μπορούν να δηλώνουν οι ιατροί τους πολίτες που εμβολιαστούν.
Από αύριο, επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού ακόμα και αυθημερόν με οποιοδήποτε εμβόλιο, δεδομένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.
Σχόλια αναγνωστών