![Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση Πατέλη - Ο εισαγγελέας μελετά αναίρεση της απόφασης](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/0dbc9ea05ab7154bebdea79be0c5ca3d_XL.jpg)
Το πενταμελές εφετείο με την απόφαση του έκρινε χθες ότι πρέπει να αποφυλακιστεί ο Γιώργος Πατέλης για λόγους υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί του
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πλιώτας, ζήτησε την απόφαση του πενταμελούς εφετείου της Αθήνας προκειμένου να εξετάσει εάν θα πρέπει να ασκηθεί αναίρεση.
Η απόφαση αποφυλάκισης
Υπενθυμίζεται ότι το εφετείο έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής που είχε καταθέσει ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για εγκληματική οργάνωση και απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, το πενταμελές εφετείο με την απόφαση του έκρινε χθες ότι πρέπει να αποφυλακιστεί ο Γιώργος Πατέλης για λόγους υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί του. Κι αυτό ένα περίπου χρόνο μετά την επιβολή της ποινής στα καταδικασθέντα μέλη τη Χρυσής Αυγής.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών