![Ηλεία: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό η πυρκαγιά - Στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/83cace8afeacfb4d38f1f46a85c3a0ca_XL.jpg)
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς
Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η πυρκαγιά την περιοχή, Μακρίσια, του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία.
Στο σημείο, παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα το πρωί της Τρίτης 26/7, προκειμένου να αποτρέψουν κυρίως τυχόν αναζωπυρώσεις μέσα στην καμένη έκταση.
Στην περιοχή, 160 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 60 οχήματα, εξακολουθούν να επιχειρούν για να κατασβέσουν πλήρως την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 24/7 και να αντιμετωπίσουν άμεσα τις όποιες αναζωπυρώσεις.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών