Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Ναι, αλλά κόντρα στους καλύτερους;»: Ο κορυφαίος Λεσόρ δικαιώθηκε, με... διπλάσιους πόντους απέναντι στα «θηρία» της Ρεάλ! (video)

«Ναι, αλλά κόντρα στους καλύτερους;»: Ο κορυφαίος Λεσόρ δικαιώθηκε, με... διπλάσιους πόντους απέναντι στα «θηρία» της Ρεάλ! (video)
Όταν θες να λέγεσαι ο καλύτερος, πρέπει να τα βάζεις με τους καλύτερους. Και ο Ματίας Λεσόρ όχι μόνο το έκανε, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιώντας ασύλληπτες εμφανίσεις κόντρα στους Ταβάρες και Πουαριέ
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, αφού κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague, «ράβοντας» το 7ο αστέρι στη φανέλα του! 
 
Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης, με την «αγία τριάδα» των Σλούκα - Ναν - Λεσόρ να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση. 
 
Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ κατόρθωσε να κυριαρχήσει στη μάχη της ρακέτας, για ακόμη μία φορά φέτος κόντρα στη «Βασίλισσα» και στο κορυφαίο δίδυμο ψηλών της EuroLeague. 
 
Ο 28χρονος από τη Μαρτινίκα, ολοκλήρωσε τον τελικό με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, τη στιγμή που οι Βενσάν Πουαριέ και Έντι Ταβάρες πέτυχαν από 8 και 4 πόντους - συνολικά 12 - αντίστοιχα. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο www.bnsports.gr 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης