Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η στιγμή που το πίστεψαν όλοι: Η συγκλονιστική αντίδραση του Σλούκα για το 7ο του Παναθηναϊκού! (video)

Η στιγμή που το πίστεψαν όλοι: Η συγκλονιστική αντίδραση του Σλούκα για το 7ο του Παναθηναϊκού! (video)
Η διαφορά στο +10. Το μομέντουμ, καταπράσινο. Το 7ο ήταν δικό τους. Ο Μήτογλου «σκοτώνει» τη Ρεάλ. Οι αντιδράσεις όλων κρύβουν κι από μια διαφορετική ιστορία. Όπως συνέβη και με τον Κώστα Σλούκα, τη στιγμή που κατάλαβε κι εκείνος ότι ήταν πια Πρωταθλητής Ευρώπης με την πράσινη φανέλα…

Ο φοβερός Λεσόρ κερδίζει το 5ο φάουλ του Καμπάτσο. Ο Αργεντινός πηγαίνει να καθίσει στον πάγκο για να τον ακολουθήσει αμέσως μετά ο Πουαριέ. Μένουν 2:30 λεπτά για το φινάλε του τελικού. Ο Ναν από τη γωνία βρίσκει τον Μήτογλου που περιμένει έξω από τη γραμμή των 6,75. Ο Σέρχιο Ροδρίγκεθ «τρώει» την προσποίηση για την πάσα στον Γκραντ. Ο Έλληνας center έχει ελεύθερο σουτ. Και το βάζει. Και η διαφορά πηγαίνει στους 10 με το 86-76.

Οι αντιδράσεις των «πράσινων» εκείνη τη στιγμή είναι μοναδικές. Έχουν φύγει όλοι να πάνε στην απέναντι πλευρά που είναι η εξέδρα των οπαδών της ομάδας που πλέον βρίσκονταν σε ντελίριο. Ο πάγκος έχει μπει στο παρκέ για ν’ αγκαλιάσει τον Μήτογλου. Το 7ο αστέρι αρχίζει να ράβεται.

Κι αν παρατηρήσει κανείς λίγο καλύτερα, είναι και η στιγμή που ο Κώστας Σλούκας, πέρα από τα δικά του τρίποντα που έχουν προηγηθεί στο παιχνίδι και δη αυτό με τον Καμπάτσο να «κρέμεται» πάνω του. Ο ηγέτης του «τριφυλλιού» πιάνει το κεφάλι του, βάζει τα χέρια στο πρόσωπο πηγαίνοντας προς την εξέδρα και αρχίζει ν’ αντιλαμβάνεται πως θα στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης. Πως θα εκπληρωθεί το όνειρο. Πως θα πετύχει το στόχο που έθεσε στον εαυτό του το περασμένο καλοκαίρι βάζοντας τα πράσινα.

Αυτός ο παίκτης που στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας ήταν υποδειγματικός και… άχαστος απέναντι στη Ρεάλ. Που το ήθελε σαν τρελός και που το πίστεψε γιατί βρήκε συμπαίκτες, προπονητή, περιβάλλον και ιδιοκτήτη που το πίστευαν όσο κι εκείνος. Και που με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε στα 4 ευρωπαϊκά τρόπαια με 3 διαφορετικές ομάδες.

Δείτε το βίντεο στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης