Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κωνσταντέλιας και Ιωαννίδης τα «σάρωσαν» όλα - Το Transfermarkt επιβράβευσε τα ελληνόπουλα της Stoiximan Super League!

Κωνσταντέλιας και Ιωαννίδης τα «σάρωσαν» όλα - Το Transfermarkt επιβράβευσε τα ελληνόπουλα της Stoiximan Super League!
H σεζόν για τις ομάδες της Stoiximan Super League έφτασε στο τέλος της, με τους Έλληνες παίκτες να βλέπουν την χρηματιστηριακή τους αξία να αυξάνεται… ραγδαία στο Transfermarkt!

To Transfermarkt όπως κάθε χρόνο, έκανε τις αλλαγές που έκρινε απαραίτητες στις χρηματιστηριακές αξίες των ποδοσφαιριστών, με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League να βλέπουν την αξία τους να αυξάνεται!

Ας ξεκινήσουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην πρώτη θέση θα βρούμε τον Κωνσταντέλια, η αξία του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ αυξήθηκε κατά 3 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην κορυφή τη σχετικής λίστας με 15 εκατ. ευρώ!

Στην δεύτερη θέση μόλις 2 εκατ. ευρώ πίσω βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, αφού είχε ισόποση αύξηση με αυτήν του Κωνσταντέλια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα 13 εκατ. ευρώ βρίσκονται και οι Ποντένσε (Ολυμπιακός) και Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ).

6233145.jpg

Το ελληνικό πάρτι είχε και… συνέχεια, αφού δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αύξησαν την αξία τους κατά 66,7%!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνου Τζολάκη (2 εκατ. ευρώ), που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τον Καλογερόπουλο (1 εκατ. ευρώ) που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Σημαντική αύξηση στην χρηματιστηριακή αξία τους είδαν και δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τον Ελίασαν να φτάνει τα 4.5 εκατ. και τον Πόνσε τα 5 εκατ. ευρώ!

6225894.jpg

Απαρατήρητος δεν μπορέσει να περάσει και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έφτασε τα 5 εκατ. έχοντας άυξηση της τάξεως του 42,9%, όντας 30 χρονών!

Ωστόσο, υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που είδαν την αξία τους να μειώνεται σημαντικά.

Συγκεκριμένα, πέντε ποδοσφαιριστές είχαν χρηματιστηριακή πτώση ίση με 33,3% της προηγούμενης αξίας τους (Πάλμερ ΜπράουνΜάρκος ΑντόνιοΤσάβεςΜενέντεζΝτιρκς), ενώ ο Φραν Ναβάρο είδε την χρηματιστηριακή του αξία να πέφτει από τα 10 εκατ. στα 8 εκατ. ευρώ!
6197851.jpg

Πατήστε εδώ για να δείτε τα χρηματιστηριακές μεταβολές των παικτών της Stoiximan Super League.

Διονύσης Καλαϊζής
Πηγή: www.bnsports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης