Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φίδι πήγε για κολύμπι στον Καστελόκαμπο Πάτρας κι αφού... δροσίστηκε βγήκε στην παραλία

Φίδι πήγε για κολύμπι στον Καστελόκαμπο Πάτρας κι αφού... δροσίστηκε βγήκε στην παραλία
Τα περιστατικά εμφάνισης φιδιών στην Πάτρα, αυξάνονται τις τελευταίες μέρες.
Έντρομοι οι λουόμενοι σε παραλία της Πάτρας είδαν ένα φίδι να κολυμπά στα νερά κι όπου φύγει - φύγει.
Το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Καστελόκαμπου Αχαΐας και όσοι λουόμενοι ήταν στην παραλία παρακολούθησαν έντρομοι το φίδι να βγαίνει από το νερό να περνάει τη παραλία και να εξαφανίζεται στα ξερόχορτα
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ήταν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα όταν μια γυναίκα είδε το φίδι να κολυμπάει δίπλα της ενώ έβγαινε στην παραλία και δεν πίστευε στα μάτια της.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται η πορεία του φιδιού από τα νερά στην παραλία και στα ξερόχορτα.

Τα περιστατικά εμφάνισης φιδιών στην Πάτρα, αυξάνονται τις τελευταίες μέρες.

Προ ημερών, ένα ακόμη φίδι έγινε αντιληπτό σε προαύλιο σχολείου στα Βραχνέϊκα, ενώ ένα άλλο είχε κρυφτεί μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου.
Σε γενικές γραμμές, τα φίδια στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και μόνο όταν νιώσουν ότι έχουν εγκλωβιστεί ή κινδυνεύουν μπορεί να επιτεθούν.
Στη χώρα μας μόνο η οχιά είναι δηλητηριώδες φίδι και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, αν και με την έγκαιρη λήψη αντιοφικού ορού αποφεύγονται τα χειρότερα, όπως τα απέφυγε ένας 50χρονος από την περιοχή του Ερυμάνθου που τον δάγκωσε οχιά όταν πήγε να φορέσει την πλαστική του μπότα (το φίδι είχε βρει καταφύγιο μέσα σε αυτήν) και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για μία εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης