Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» στην Καλαμάτα – 29χρονη κλεισμένη σε... κλουβί μέσα στο σπίτι της οικογένειας

Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» στην Καλαμάτα – 29χρονη κλεισμένη σε... κλουβί μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Το κορίτσι αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017
Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Καλαμάτα, με την υπόθεση μιας νεαρής κοπέλας να θυμίζει «Κωσταλέξι». Η 29χρονη φαίνεται σε βίντεο να είναι κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της.
Τα βίντεο με την κατάσταση της 29χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της, ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.
Το κορίτσι αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.
Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.
Σε ένα βίντεο ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.
Οι γονείς τονίζουν ότι χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να την προστατεύσουν, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.
Η υπόθεση δεν αποτελεί μυστικό για το χωριό Άμμος, καθώς όλοι φέρεται να γνωρίζουν το δράμα της οικογένειας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης