Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Χαβίτο στο BN Sports: «Η Ισπανία είναι πάντα φαβορί, αλλά τρεις ομάδες έχουν καλύτερο ρόστερ!» (video)

tags :
Ο Χαβίτο στο BN Sports: «Η Ισπανία είναι πάντα φαβορί, αλλά τρεις ομάδες έχουν καλύτερο ρόστερ!» (video)
Ένας από τους πιο αγαπητούς Ισπανούς που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα! Ο Χαβίτο, γυρίζει τον χρόνο πίσω στις ημέρες του στην Ελλάδα, μιλά για την εθνική ομάδα της χώρας του και τις πιθανότητες διάκριση στο EURO 2024, αν και κατά την άποψή του, άλλες ομάδες βρίσκονται στην pole position!
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Λίγοι έχουν τις δικές του συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το δικό του «δέσιμο» με την κερκίδα. Ειδικά του Άρη!

Ο Χαβίτο, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μνημονεύεται, για την προσφορά του στους «κίτρινους», αλλά κυρίως, για εκείνο το μαγικό γκολ στο Κλεάνθης Βικελίδης, που «σκότωσε» την Ατλέτικο Μαδρίτης!



Μιλώντας στο BN Sports, για το μεγάλο αφιέρωμα εν όψει EURO 2024, έχρισε τα δικά του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στάθηκε στην αγαπημένη του «εκδοχή» της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, σε ολόκληρη την ιστορία της.


Υπάρχουν ελπίδες κατάκτησης του φετινού EURO για την Ισπανία;


«Πάντα θα υπάρχουν. Η Ισπανία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ καλή εθνική ομάδα, αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως υπάρχουν κάποιες, με πιο ποιοτικό ρόστερ.

Η Γαλλία, η Αγγλία και η Γερμανία, για παράδειγμα. Αυτές θεωρώ πως είναι και τα φαβορί για την κατάκτηση του EURO.

Ωστόσο κι εμείς έχουμε σπουδαίους παίκτες. Προσωπικά ξεχωρίζω τους Ρόδρι, Νίκο Γουίλιαμς και Γιαμάλ».

Ποια είναι η αγαπημένη σου εθνική ομάδα της Ισπανίας, όλων των εποχών;

«Θα επιλέξω εκείνη του 2010. Κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότιο Αφρική. Ήταν πλήρης και ανάμεσα στις πολλές και μεγάλες προσωπικότητες, ήταν και το ίνδαλμά μου: ο Αντρές Ινιέστα!

Εκείνος ο τελικός, και με δικό του γκολ, μάλιστα, είναι η πιο έντονη στιγμή που έχω ζήσει, όσα χρόνια παρακολουθώ την εθνική ομάδα της χώρας μου».


Έμεινες στην Ελλάδα για 10 ολόκληρα χρόνια. Ποια τα συναισθήματά σου γι' αυτήν;


«Ο χρόνος που πέρασα στην Ελλάδα ήταν υπέροχος. Με όμορφες και άσχημες στιγμές, αλλά πραγματικά, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, αγαπήσαμε τους Έλληνες και την κουλτούρα τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τρεις στιγμές. Αρχικά, την πορεία μας έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2010. Κι έπειτα, το γκολ μου απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς της Θεσσαλονίκης, αλλά και την υποδοχή μας στο αεροδρόμιο, μετά από εκείνη στην Ισπανία. Ήταν όλα κατακίτρινα. Δεν πίστευα στα μάτια μου!».

Πηγή: www.bnsports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης