Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επανέρχεται στο προσκήνιο με θετικό τρόπο ο Ανδρέας Πάτσης – Ενεργή συμμετοχή στο GC Summit Greece 2024

Επανέρχεται στο προσκήνιο με θετικό τρόπο ο Ανδρέας Πάτσης – Ενεργή συμμετοχή στο GC Summit Greece 2024
Μεγάλη συμμετοχή GC Summit Greece 2024 και της δικηγορικής εταιρείας JPA IInternational Legal Services
Ο Ανδρέας Πάτσης είναι επαγγελματίας δικηγόρος που στιγματίστηκε ως Βουλευτής της ΝΔ…. λόγω της εμπλοκής του στα NPEs… ωστόσο ήταν ένα κατασκεύασμα για να τον αμαυρώσουν.
Στην πραγματικότητα ο Ανδρέας Πάτσης κράτησε μια πολύ ορθή στάση ακόμη και όταν τον άδειασαν ορισμένοι στην κυβέρνηση από φόβο… ακόμη και τότε δεν μίλησε ενώ θα μπορούσε να πει πολλά… πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεται ο μέσος πολίτης.
Ωστόσο η απόφαση του να μην μιλήσει αποδεικνύει και την στρατηγική του προσέγγιση, γνώριζε ότι η πολιτική είναι αδηφάγος και κυριαρχεί η αγνωμοσύνη.
Επανέρχεται στο προσκήνιο εστιαζόμενος σε ένα τομέα που γνωρίζει καλά την νομική και προσεχώς θα αναλάβει νέες δραστηριότητες…

Μεγάλη συμμετοχή GC Summit Greece 2024 και της δικηγορικής εταιρείας JPA IInternational Legal Services

Δυναμική η παρουσία και η εκπροσώπηση της διεθνούς δικηγορικής εταιρείας JPA IInternational Legal Services στο ετήσιο GC Summit Greece 2024 που διοργάνωσε The Legal 500 στις 29 Μαϊου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 δικηγόροι γνωστών δικηγορικών εταιρειών καθώς και επικεφαλής νομικών υπηρεσιών εταιρειών όπως: ADIDAS, TITAN, AbbVie Pharmaceutical, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Public Group, Athenian Brewery, Mondelēz International, Alpha Bank κ.α.
Για 33 χρόνια, το The Legal 500 αναλύει τις δυνατότητες των δικηγορικών γραφείων σε όλο τον κόσμο, με ένα ολοκληρωμένο ερευνητικό πρόγραμμα που αναθεωρείται και ενημερώνεται κάθε χρόνο για να φέρει το πιο ενημερωμένο όραμα της παγκόσμιας νομικής αγοράς.
Η JPA εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Δικηγόρο Ανδρέα Πάτση και τους συνεργάτες του Γιώργο Αλέκου Δικηγόρο Legal Business Development Greece, Βασιλική Παπαλουκά Σύμβουλο Στρατηγικής Operation Director JPA International Legal Services, Chisha Mwambazi Δικηγόρο Legal Business Development Africa Zampia JPA, Altaf Kara Δικηγόρο CEO London JPA.
Κεντρικός ομιλητής και συντονιστής του πάνελ με θέμα "Brexit 7 χρόνια μετά!
Πώς αντιλαμβάνεται πλέον το "Δίκαιο του Λονδίνου" διεθνώς" , ο CEO JPA Altaf Kara δικηγόρος Λονδίνου.
H JPA International Legal Services έχει γραφεία σε: Λονδίνο, Νότιγχαμ, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κωνσταντινούπολη και Λουσάκα.

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης