Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χανιά: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη - Τον σκότωσαν στο ξύλο

Χανιά: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη - Τον σκότωσαν στο ξύλο
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε
Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι Έλληνες, καθώς διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή που προηγήθηκε του θανάτου του 20χρονου.
Από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί χθες Τρίτη, μετά το περιστατικό, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους. Προς το παρόν η σύλληψη των δυο 24χρονων αφορά στην συμμετοχή τους στην συμπλοκή.
Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες εναντίον των συλληφθέντων και να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της συμπλοκής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.
Πάντως η δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την παραβατική δράση ομάδων στην περιοχή ζητώντας την λήψη μέτρων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης