Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποιο Europride; Έρχεται το Family Pride από Ελληνίδες μητέρες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ποιο Europride; Έρχεται το Family Pride από Ελληνίδες μητέρες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα

Σχετικά Άρθρα

Το Pride που διεξάγεται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνεται φέτος στη Θεσσαλονίκη, όμως πριν αυτό, έρχεται το family pride στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα. 
Όπως γίνεται γνωστό από την αφίσα, «μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα, οι Ελληνίδες μάνες», φέρνουν τη γιορτή της οικογένειας στην Ελλάδα.
Χωρίς να είναι πραγματικά σαφές ποιοι είναι οι διοργανωτές, το Θεσσαλονίκη Family Pride, πρόκειται να είναι μία «γιορτή για την Ελληνική Οικογένεια όπως αναφέρεται σχετικά στην εν λόγω αφίσα.
Η σχετική αφίσα αναρτήθηκε σε ομάδα στο facebook με τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση να παίρνουν και να δίνουν, υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας και κατά της «νέας τάξης πραγμάτων». Η εκδήλωση προετοιμάζεται για το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Λευκό Πύργο.

Και στην Αθήνα

Την ίδια ημέρα, όπως προκύπτει από το familypride.gr, το ραντεβού της Αθήνας για το οικογενειακό pride είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Pride Family είναι «η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους.
Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου.
1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας!
Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας…
Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!

Βασικά μηνύματα του Pride Family:

Δημογραφικό πρόβλημα
Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης