Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης – H αλήθεια για τον έγκλειστο πολιτικό και την ποινή του

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης – H αλήθεια για τον έγκλειστο πολιτικό και την ποινή του

Κατέθεσε την πρώτη του αίτηση μέσω της δικηγόρου του

Σχετικά Άρθρα
Στα Δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε την Παρασκευή (5/7/2024) νωρίς το μεσημέρι η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή η οποία κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.
Τυπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πληροί τις προϋποθέσεις για την αποφυλάκισή του ήδη από τον Φεβρουάριο καθώς έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και σύμφωνα με τη συνήγορό του Βάσω Πανταζή «έχει καθαρό ποινικό μητρώο και λαμβάνει άδειες από τη φυλακή».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να ζητήσει να αποφυλακιστεί με τους περιοριστικούς όρους που αποφασίστηκαν για τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Υπενθυμίζεται ότι στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τόπου διαμονής του (Πεύκη) μια φορά τον μήνα και της μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία φυλακίστηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια όργανα που έκριναν και αποδέχθηκαν το αίτημα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα λάβουν απόφαση και για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ

Ανακοινώνοντας την είδηση τα συστημικά ΜΜΕ αναφέρουν πως «να σημειωθεί ότι αίτημα αποφυλάκισης είχε κατατεθεί ξανά τον περασμένο Απρίλιο αλλά απορρίφθηκε».
Η αλήθεια είναι πώς ουδέποτε δεν έχει απορριφθεί αίτηση υφ' όρων απολύσεως του Ηλία Κασιδιάρη. 
Και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.
Η παραπληροφόρηση είναι σκόπιμη καθώς έχει ανέβει η είδηση με τον ίδιο τρόπο, θυμίζοντας non paper.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης