![Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στο Δημαρχείο Φιλοθέης - Ψυχικού](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/3025dc9b4f4f294215774a56639bd0b0_XL.jpg)
Το ζευγάρι που συμβιώνει για περισσότερα απο 25 χρόνια, πάντρεψε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος, κατόπιν δικής τους επιθυμίας.
Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, τελέστηκε σήμερα στο Δημαρχείο Φιλοθέης-Ψυχικού.
Το ζευγάρι που συμβιώνει για περισσότερα απο 25 χρόνια, πάντρεψε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος, κατόπιν δικής τους επιθυμίας.
«Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αγαπά όπως εκείνος ή εκείνη επιλέγει. Η σημερινή τελετή αποτελεί υπενθύμιση ότι η αγάπη και η ισότητα είναι αξίες που πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι» τόνισε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε στο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία και αμοιβαίο σεβασμό.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών