Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη 16χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Ιωάννινα

Σύλληψη 16χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Ιωάννινα
Ο συλληφθείς, σε συνεργασία με άγνωστους συνεργούς του, επιτέθηκε και τραυμάτισε τους τρεις ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα, πριν τραπούν σε φυγή
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν 16χρονο αλλοδαπό, κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.
Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας για τη διακρίβωση των συνθηκών τραυματισμού τριών αλλοδαπών, εκ των οποίων ένας ήταν ανήλικος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προχθές το βράδυ (10-7-2024), μετά από συμπλοκή στο Πέραμα Ιωαννίνων και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο συλληφθείς, σε συνεργασία με άγνωστους συνεργούς του, επιτέθηκε και τραυμάτισε τους τρεις ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα, πριν τραπούν σε φυγή. Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
Ο 16χρονος, ο οποίος στερείται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων για τα περαιτέρω.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης