Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρκαδία: Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον δράστη για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου

Αρκαδία: Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον δράστη για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός από το ΕΚΑΒ, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Στον Εισαγγελέα της Τρίπολης οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου την Κυριακή στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός από το ΕΚΑΒ, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Το θύμα λογομάχησε με την 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν κατά την αποχώρησή τους από γλέντι βάφτισης, η γυναίκα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο.
Το ζευγάρι πήρε τελικά προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο για τον άνδρα και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία για τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο υποστήριξαν πως βρισκόντουσαν σε άμυνα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης