Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με ΙΧ την ιστιοπλόο Ειρήνη Κουρούβανη και την εγκατέλειψε

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με ΙΧ την ιστιοπλόο Ειρήνη Κουρούβανη και την εγκατέλειψε
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. ο εν λόγω οδηγός κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο (με κινητήρα), η οποία βρίσκονταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος
Θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος την παρέσυρε τραυματίζοντας τη στο πόδι και την εγκατέλειψε, έπεσε η παραολυμπιονίκης ιστιοπλόος Ειρήνη Κουρούβανη.
Ο 36χρονος αλλοδαπός οδηγός, που παρέσυρε την Ειρήνη Κουρουβάνη η οποία βρισκόταν στο αναπηρικό της αμαξίδιο και την εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το πρωί της 21ης Ιουλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. ο εν λόγω οδηγός κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο (με κινητήρα), η οποία βρίσκονταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα με εγκατάλειψη του υπαίτιου οδηγού, προέβησαν σε αδιάκοπες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπου τελικά εντοπίστηκε, μετά από λίγο, ο εμπλεκόμενος οδηγός, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης