Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοβαρή καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Σοβαρή καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό
Καρφιά του Μ. Γιαννάκου της ΠΟΕΔΗΝ κατά Διευθυντή μεγάλου νοσοκομείου
Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη η ΠΟΕΔΗΝ μέσω του Μιχάλη Γιαννάκου που αναφέρθηκε σε ενδονοσοκομειακή διασπορά του κορονοϊού από γνωστή ηθοποιό.
Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος «σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής ο Διοικητής έκανε βόλτες σε τμήματά του με γνωστή ηθοποιό που τελικά απεδείχθη θετική στη covid-19. Υπήρξε διασπορά σε εργαζόμενους και τη διοίκηση ευτυχώς όχι σε ασθενείς».
Παράλληλα, τόνισε πως «μετά έλαβε μέτρα τα οποία ο Διοικητής διαφημίζει στη τηλεόραση ως ο πρώτος που πήρε έγκαιρα μέτρα πρόληψης. Κατόπιν όμως της διασποράς».
Ο Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε για την αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα.
«Έχουμε αύξηση των επισκέψεων στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τις νοσηλείες ασθενών με covid-19 σε απλούς θαλάμους χωρίς να υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και διευκρίνισε πως «η συμπτωματολογία είναι ήπια οι περισσότεροι ασθενείς μετά την εξέταση στα επείγοντα πάνε σπίτι τους με οδηγίες και όσοι εισάγονται σε λίγες ημέρες λαμβάνουν εξιτήριο υγιείς.
Σήμερα νοσηλεύονται 545 ασθενείς covid-19 σε απλές κλίνες και μόνο 9 ασθενείς σε ΜΕΘ» είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Συμπλήρωσε ακόμα ότι η αύξηση ανέρχεται στο «10% σε σχέση με πριν μια εβδομάδα σε νοσηλευόμενους ασθενείς σε απλές κλίνες. Οι προσελεύσεις στα επείγοντα σχεδόν διπλασιάσθηκαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης