Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φενέκος (αντιναύαρχος ε.α.): Αρνούμαι τον ΣΚΑΪ, χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα

Φενέκος (αντιναύαρχος ε.α.): Αρνούμαι τον ΣΚΑΪ, χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα
«Cancel» στον «τουρκικό» ΣΚΑΙ από τον πρώην αξιωματικό του ΠΝ, Στέλιο Φενέκο...
Κατά του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ, συμφερόντων Ιωάννη Αλαφούζου, στράφηκε ο αντιναύαρχος ε.α. Στέλιος Φενέκος, που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον σταθμό «turk kanal».
«Να γιατί αρνούμαι να πάω στον ΣΚΑΪ, που χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα…
Διαβάζω ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας του ΣΚΑΪ (Τούρκος Ατζούν) απέκλεισε διά παντός τη Δέσποινα Βανδή από το ΣΚΑΪ, λόγω της άρνησής της να τραγουδήσει στην Σμύρνη, με την τουρκική Σημαία και τον Ατατούρκ σε τεράστιες σημαίες πίσω της στη σκηνή.
Και δεν θα σχολιάσω την άρνηση της Βανδή (που εάν είχαν συμφωνηθεί άλλα και δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις από τους διοργανωτές προφανώς έχει δίκιο), αλλά για την εξωφρενική απόφαση Ατζούν.
Προσέξτε, σε ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν και επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς.
Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οιαδήποτε εκπομπή του ΣΚΑΪ, λόγω της εξόφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησης του από τουρκικά συμφέροντα.
Σήμερα αποδεικνύεται καταφανώς ο έλεγχος που ενασκείται στο συγκεκριμένο κανάλι από τα τουρκικά συμφέροντα.
Αλήθεια τι λέει ο αρμόδιος Υπουργός για τον έλεγχο αυτό και την χειραγώγηση που ενασκείται σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι;».
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην αξιωματικός κατέβασε την άναρτησή του...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης