Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο Ειρηνοδικείο αποκτά η Πύλος - Στόχος η βελτίωση εξυπηρέτησης των πολιτών και των συνθηκών εργασίας των δικαστικών λειτουργών

Νέο Ειρηνοδικείο αποκτά η Πύλος - Στόχος η βελτίωση εξυπηρέτησης των πολιτών και των συνθηκών εργασίας των δικαστικών λειτουργών
Το νέο κτίριο αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα
Νέο Ειρηνοδικείο θα αποκτήσει η Πύλος το επόμενο καλοκαίρι, που θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας των δικαστικών λειτουργών.
Το νέο κτίριο του Ειρηνοδικείου Πύλου, προϋπολογισμού κατασκευής άνω του 1 εκατ. ευρώ, εντάσσεται σε μια σειρά από έργα ανέγερσης ή αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του τομέα της Δικαιοσύνης σε όλη την Επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 70 εκατ. ευρώ, που εκτελούνται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του εποπτευόμενου φορέα του της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.
Το νέο κτίριο αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα και περιλαμβάνει: αίθουσα συνεδριάσεων Ειρηνοδικείου, Αρχείο Ειρηνοδικείου, Γραφεία Ειρηνοδίκη, Γραμματείας και Επιμελητή, χώρους υγιεινής κοινού και προσωπικού.

Υπόλοιπα έργα

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατασκευάζει ένα μεγάλο πλήθος κτιριακών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων σχολεία, νοσοκομεία και υποδομές Δικαιοσύνης με νέα κτίρια, αλλά και επισκευές, ανακαινίσεις, επεκτάσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις και εκπόνηση μελετών υφιστάμενων κτιρίων.
Στον τομέα της Δικαιοσύνης, προχωρούν οι διαγωνισμοί για τα έργα της ανέγερσης των Δικαστικών Μεγάρων Ηρακλείου, Λαμίας και Βόλου, της νέας πτέρυγας του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας, της ανακατασκευής των Δικαστικών Μεγάρων Ρεθύμνου και Τρικάλων.
Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης του Δικαστικού Μεγάρου Τριπόλεως, αλλά και το έργο της αποκατάστασης ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης