Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λιμενικό: Πάνω από 2.000 παράνομοι μετανάστες και 60 διακινητές συνελήφθησαν τον Ιούλιο

Λιμενικό: Πάνω από 2.000 παράνομοι μετανάστες και 60 διακινητές συνελήφθησαν τον Ιούλιο

Ανάμεσα στα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν είναι κάνναβη, οπιούχα, κοκαΐνη, διεγερτικά και παραισθησιογόνα

Σχετικά Άρθρα
Χιλιάδες παράνομους μετανάστες εντόπισαν και συνέλαβαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, σε ολόκληρη τη χώρα, την ίδια ώρα που το προσωπικό της υπηρεσίας πέτυχε σημαντικά πλήγματα στη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά και των παράνομων καπνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, κατά την διάρκεια του Ιουλίου, οι υπηρεσίες διαχειρίστηκαν 94 υποθέσεις περιστατικών παράνομης εισόδου στη χώρα και συνελήφθησαν 2007 αλλοδαποί και 60 διακινητές.
Τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν και κατέσχεσαν 31 δουλεμπορικά σκάφη καθώς και τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι διακινητές.
Ωστόσο, σε άλλες 16 περιπτώσεις εντοπίστηκαν 21 μετανάστες που προσπαθούσαν να διαφύγουν με τη βοήθεια δύο διακινητών και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.
Ως προς τις υποθέσεις ναρκωτικών, το Λιμενικό χειρίστηκε 82 υποθέσεις, σχηματίζοντας δικογραφία για 88 άτομα με τις συλλήψεις να φτάνουν τις 88.
Ανάμεσα στα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν είναι κάνναβη, οπιούχα, κοκαΐνη, διεγερτικά και παραισθησιογόνα (μεταξύ των οποίων 284 δισκία έκστασι) αλλά και αγχολυτικά και ηρεμιστικά.
Επίσης, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του ΛΣ εντόπισαν και κατέσχεσαν 6.250 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης