Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ώρες αγωνίας στον Βαρνάβα – Απεγκλωβίστηκαν 40 άνθρωποι, τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νσοκομείο

Ώρες αγωνίας στον Βαρνάβα – Απεγκλωβίστηκαν 40 άνθρωποι, τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νσοκομείο
Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΟΠΚΕ για να απεγκλωβιστούν οι πολίτες από κομβόι 25 αυτοκινήτων, τα οποία πλησίασαν οι φλόγες
Σχετικά Άρθρα
Πραγματικός εφιάλτης η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα Αττικής την Κυριακή (11/8/2024) ενώ ηρωική μάχη δίνουν πυροσβέστες και αστυνομικοί.
Λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΟΠΚΕ για να απεγκλωβιστούν οι πολίτες από κομβόι 25 αυτοκινήτων, τα οποία πλησίασαν οι φλόγες.
Οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.
Επίσης, έγιναν περισσότεροι από 40 απεγκλωβισμοί πολιτών από την Άμεση Δράση ενώ σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις οι αστυνομικοί βοήθησαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τις φλεγόμενες περιοχές.
Στην περιοχή βρίσκονται 2 διμοιρίες Υ.ΜΕ.Τ, 13 ομάδες ΟΠΚΕ, 21 ομάδες ΔΙΑΣ και 15 περιπολικά Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης.
Πληροφορίες αναφέρουν πως κάηκε όχημα της πυροσβεστικής.

Τέσσερις στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Εν τω μεταξύ τέσσερις άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν οι τρεις στο κέντρο υγείας Καπανδριτίου και ο ένας στο Σισμανόγλειο.
Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα μάλιστα, λόγω της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας και τη φωτιάς που εξακολουθεί να καίει έφτασε μήνυμα στους κατοίκους των κοντινών περιοχών να είναι σε ετοιμότητα.
Πρόκειται για τους κατοίκους της Ροδόπολης, του Διονύσου, του Αγίου Στεφάνου και της Σταμάτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης