Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πισιμίσης (δήμαρχος Βριλησσίων): Καιγόμαστε, τρία μεγάλα μέτωπα στην περιοχή, ξεπηδούν από παντού φωτιές – Κάηκε ήδη ένα σπίτι

Πισιμίσης (δήμαρχος Βριλησσίων): Καιγόμαστε, τρία μεγάλα μέτωπα στην περιοχή, ξεπηδούν από παντού φωτιές – Κάηκε ήδη ένα σπίτι
Πολύ άσχημη η εικόνα σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής
Σχετικά Άρθρα
Για την πάρα πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί το απόγευμα της Δευτέρας (12/8/2024) μίλησε στην ΕΡΤ o δήμαρχος της πόλης στην Βορειοανατολική Αττική, Γιάννης Πισιμίσης.
Όπως είπε «η φωτιά έχει προχωρήσει τόσο στο ρέμα Βριλησσού από την ανατολική πλευρά της πόλης, από την οδό Καλαβρύτων, η οποία χωρίζει τα Άνω Βριλήσσια από την περιοχή Κρασά.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι πύρινες φλόγες ξεπηδούν ανάμεσα σε σπίτια στις οδούς Παπαφλέσσα και Σεβαστιανού τονίζοντας ότι η φωτιά βρίσκεται σε τρεις πλευρές στην πόλη.
Στη συνέχεια τόνισε ότι «η φωτιά έχει επεκταθεί σε τρεις περιοχές και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτιά έχει ήδη φτάσει στο ρέμα του Ιλισού, από την ανατολική μεριά της πόλης, έχοντας προχωρήσει από την οδό Καλαβρύτων, η οποία χωρίζει τα Άνω Βριλήσσια από την περιοχή Κρασά.
Επιπλέον, η πυρκαγιά μαίνεται και στις οδούς Παπαφλέσσα και Σεβαστιανού, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους.
Κλείνοντας, ο κ. Πισιμιστής έκανε έκκληση στους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να μεταβούν στο νέο σημείο υποδοχής πυρόπληκτων, ενώ ευχήθηκε «καλή δύναμη» σε όλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης