Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Τα πυροσβεστικά ήταν έξω από τις βίλες στον Βαρνάβα για να τις σώσουν», καταγγέλλει κάτοικος

«Τα πυροσβεστικά ήταν έξω από τις βίλες στον Βαρνάβα για να τις σώσουν», καταγγέλλει κάτοικος
Η κάτοικος καταγγέλλει μάλιστα ότι είδαν πυροσβεστικά οχήματα να μην συμμετέχουν στη μάχη της κατάσβεσης, καθώς περίμεναν έξω από μεγάλες βίλες της περιοχής προκειμένου να τις προστατέψουν σε περίπτωση που η φωτιά έφτανε και σε αυτά τα σπίτια
Στην καταγγελία ότι η φωτιά στον Βαρνάβα ξεκίνησε σε ακαθάριστο οικόπεδο και πως ήταν «καθαρός εμπρησμός» προχώρησε κάτοικος της περιοχής, της οποίας το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.
Μάλιστα, όπως είπε μιλώντας στο Mega, η ίδια και η οικογένειά της έφυγαν από το σπίτι όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, παίρνοντας μαζί τους μόνο το σκυλί και τη γάτα τους, όμως όταν επέστρεψαν βρήκαν το σπίτι απολύτως κατεστραμμένο.
Η κάτοικος καταγγέλλει μάλιστα ότι είδαν πυροσβεστικά οχήματα να μην συμμετέχουν στη μάχη της κατάσβεσης, καθώς περίμεναν έξω από μεγάλες βίλες της περιοχής προκειμένου να τις προστατέψουν σε περίπτωση που η φωτιά έφτανε και σε αυτά τα σπίτια.
Η καταγγέλλουσα, σε έντονο ύφος, εξέφρασε την οργή της για την κατάσταση, καλώντας μάλιστα τους πολίτες σε διαδήλωση στο Σύνταγμα την 1η Σεπτέμβρη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης