Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπό έλεγχο η φωτιά σε προαύλιο εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, ήχησε το 112 - Στο νοσοκομείο 3 πυροσβέστες

Υπό έλεγχο η φωτιά σε προαύλιο εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, ήχησε το 112 - Στο νοσοκομείο 3 πυροσβέστες
Καίγεται δεξαμενή που περιέχει 1,5 τόνο νιτρικό οξύ
(upd2)  Υπό έλεγχο έχει τεθεί η  πυρκαγιά που ξέσπασε σε αύλειο χώρο εργοστασίου λιπασπάτων επί της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφανή, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε αύλειο χώρο εργοστασίου λιπασπάτων επί της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφανή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, καίγεται δεξαμενή με 1,5 τόνο νιτρικό οξύ, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης.
Ήδη, έχουν απομακρυνθεί οι εργαζόμενοι από το εργοστάσιο, ενώ λόγω του καπνού εστάλη μήνυμα του 112 συστήνοντας στους πολίτες να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.
Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο οι πυροβεστικές δυνάμεις

Την κατάσβεση επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, η Ειδική Ομάδα Χημικών της 1ης ΕΜΑΚ και από αέρος ένα ελικόπτερο.
Επίσης, παρέχουν συνδρομή υδροφόρες ΟΤΑ.
ASPR.JPG
Μήνυμα του 112

Μήνυμα του 112 λόγω της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο και του καπνού, εστάλη σε όσους βρίσκονται σητν ευρύτερη περιοχή ώστε να κλείσουν πόρτες και παράθυμα.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει τα εξής: «σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπρόπυργου. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
ASPR1.JPG
ΕΛ.ΑΣ: Εκτροπές κυκλοφορίας

Λόγω της πυρκαγιάς, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παναγίας Φανερωμένης από την οδό Δημοκρατίας και στην οδό Παναγίας Προυσιώτισσας αό την οδό Αγίου Ιωάννη Στεφανη.
ελασ_20.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης