Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Hamptons Greece για Παγγαίο: Η φλόγα σαρώνει την κληρονομιά της αγαπημένης μας γης, διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό μας για την κατάσβεση της φωτιάς

Hamptons Greece για Παγγαίο: Η φλόγα σαρώνει την κληρονομιά της αγαπημένης μας γης, διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό μας για την κατάσβεση της φωτιάς

Ανακοίνωση των Hamptons Greece για τη φωτιά στο Παγγαίο Όρος

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fαcebook ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας Alex Haditaghi, που δραστηριοποιείται στην Καβάλα πολλά χρόνια, πήρε θέση για την φωτιά στο Παγγαίο Όρος που καίει την κληρονομιά της Μακεδονίας για 7η ημέρα, δηλώνοντας πώς διαθέτει όλα τα μηχανήματα των Hamptons Greece για την αναγκαία βοήθεια στους Ήρωες πυροσβέστες που επιχειρούν.

«Είμαστε εδώ»

«Στην καρδιά των Παγγαίων Λόφων, εκεί που η διαχρονική ομορφιά των βουνών και των δασών μας αναθρέφει την ψυχή, μια φλόγα έχει σαρώσει την αγαπημένη μας γη.
Αυτές οι φωτιές, αν και έντονες, δεν μπορούν να σβήσουν το πνεύμα της κοινότητάς μας ή την διαρκή αγάπη που κρατάμε για αυτό το ιερό μέρος.
Στο Hamptons Greece, δεν είμαστε απλώς χτίστες σπιτιών, είμαστε επιστάτες ενός ονείρου, προστάτες μιας κληρονομιάς.
Οι φλόγες που προκαλούν τους λόφους μας δεν θα μας βρουν απροετοίμαστους.
Στεκόμαστε έτοιμοι με τον βαρύ εξοπλισμό, τα τρακτέρ, το προσωπικό και τα μηχανήματα, έτοιμοι να πολεμήσουμε δίπλα στους γενναίους πυροσβέστες μας, ώμο με ώμο, ως μια ενωμένη δύναμη.
Αυτή είναι η γη μας, το σπίτι μας, η ιερή εμπιστοσύνη μας.
Προς τον δήμαρχο και τους εκλεγμένους αξιωματούχους μας, να ξέρετε αυτό:
είμαστε εδώ.
Όταν καλέσετε, θα απαντάμε.
Όταν μας χρειαστείς, θα είμαστε δίπλα σου.
Διότι μπροστά στις αντιξοότητες, βρίσκουμε τη μεγαλύτερη δύναμή μας και εν τη ενώσει ανακαλύπτουμε τον πιο αληθινό εαυτό μας.
Ας ενωθούμε, σαν ένας λαός, για να προστατεύσουμε τη γη που μας έδωσε τόσα πολλά.
Μαζί, θα αναστηθούμε, θα ανοικοδομήσουμε και θα διασφαλίσουμε ότι οι σημερινές πυρκαγιές δεν είναι παρά ένα κεφάλαιο σε μια ιστορία θριάμβου, ανθεκτικότητας και ελπίδας.
Είμαστε Hamptons Greece.
Είμαστε εδώ.
Και νοιαζόμαστε», τονιζόταν στην ανακοίνωση. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης