Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θύμα βιασμού 20χρονος, κατήγγειλε την πρώην του – Tι απαντά η φερόμενη… δράστιδα

Θύμα βιασμού 20χρονος, κατήγγειλε την πρώην του – Tι απαντά η φερόμενη… δράστιδα
Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο 20χρονος, η 18χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του λόγω της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει
Θύμα βιασμού από μια 18χρονη Αμερικανίδα φέρεται πως έπεσε ένας 20χρονος Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη, με τη νεαρή να συλλαμβάνεται από τις Αρχές.
Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να έγινε μέσα σε ισόγειο όροφο εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Γράμμου στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης το βράδυ της περασμένης Τρίτης (27/8).
Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο 20χρονος, η 18χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του λόγω της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει και συνευρέθηκε μαζί του παρά τη θέλησή του.

Η καταγγελία

«Μιλάω με φίλους για να αποτραβήξει λίγο την προσοχή μου. Είχαμε σχέση παλαιότερα.
Είχαμε μιλήσει για να τα ξαναβρούμε και μου έθεσε κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν με ευχαριστούσαν, και της είπα ότι δεν θέλω και να βγούμε μία τελευταία φορά και μετά από τότε δεν θέλω να την ξαναδώ και βρεθήκαμε και κατά τη διάρκεια έγινε αυτό που…
Εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη τη στιγμή», είπε ο νεαρός που έκανε την καταγγελία εις βάρος της πρώην συντρόφου του.
Από την πλευρά της, η νεαρή υποστηρίζει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική, ενώ εκείνο το βράδυ ισχυρίστηκε πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είχαν γνωριστεί μέσω Instagram, είχαν 10 μήνες σχέση, κι όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης