Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κερατσίνι - συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Άγνωστοι πέταξαν τσάντα με 4 χειροβομβίδες - Αποκλεισμός περιοχής, οι κλειστοί δρόμοι

Κερατσίνι - συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Άγνωστοι πέταξαν τσάντα με 4  χειροβομβίδες - Αποκλεισμός περιοχής, οι κλειστοί δρόμοι
Η περιοχή έχει αποκλειστεί - Έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός της μηχανής
(upd)Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μετά από καταδίωξη, πέταξαν στο οδόστρωμα στην περιοχή του Κερατσινίου τσαντάκι με 4 χειροβομβίδες.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ έχουν κλείσει δρόμοι.
Σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα που βρέθηκε στην περιοχή τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες.
Πάντως, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

Η μοτοσικλέτα

Η Άμεση Δράση έκανε σήμα στους δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας για να σταματήσουν για έλεγχο, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι.
Ωστόσο, ο οδηγοός της μηχανής αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα στη συμβολή της οδού Πλάτωνος και Αναπαύσεως να πετάξει ο οδηγός ένα τσαντάκι , στο οποίο μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι περιείχε 4 χειροβομβίδες,ένα περίστροφο με 5 φυσίγγια και ένα γκλοπ.

Κλειστοί δρόμοι

Οι κλειστοί δρόμοι είναι:
- Αναπαύσεως και Πλάτωνος
- Αναπαύσεως και Ελ. Βενιζέλου
- Πλάτωνος και Ελ. Βενιζέλου
- Ανδριανού και Αγ. Παντελεήμονος
- Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη
ελασ_21.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης