Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εμπρησμοί στη Νέα Μάκρη: Στη φυλακή μητέρα και ανήλικος γιος - Ελεύθερος ο σύντροφος της γυναίκας

Εμπρησμοί στη Νέα Μάκρη: Στη φυλακή μητέρα και ανήλικος γιος - Ελεύθερος ο σύντροφος της γυναίκας
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας όλες οι φωτιές ξεσπούσαν τα ξημερώματα, ανάμεσα στις 03.00 - 04.00
Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους η 50χρονη γυναίκα και ο ανήλικος γιος της που κατηγορούνται για σειρά εμπρησμών στη Νέα Μάκρη, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση, σύντροφος της κατηγορουμένης .
Οι τρεις κατηγορούμενοι βαρύνονται με κακουργηματικου βαθμού κατηγορία για συνολικά έξι εμπρησμούς και δύο απόπειρες εμπρησμού στη Νέα Μάκρη όπου κατοικεί η οικογένεια.
Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν ότι μητέρα και γιος πρέπει να κρατηθούν προσωρινά ενώ για τον τρίτο κατηγορούμενο, 61 ετών ορθοπεδικό , αποφάσισαν ότι θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων .
Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, ενώ το αγόρι, που δεν είχε εντοπιστεί για να συλληφθεί , παραδόθηκε σήμερα στην Ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση. Για τους τρεις τους, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης μετά από στοιχεία της Πυροσβεστικής από τα οποία φαίνεται να προκύπτει πως οι επίμαχες φωτιές ξεσπούσαν μετά από διαφωνίες των κατηγορουμένων με γείτονες τους στη Νέα Μάκρη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας όλες οι φωτιές ξεσπούσαν τα ξημερώματα, ανάμεσα στις 03.00 - 04.00.
Η τελευταία πράξη εμπρησμού που αποδίδεται στους κατηγορουμένους εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης