Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δούκας: Το μέλλον ανήκει στα παιδιά - Έχουμε την ευθύνη να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα

Δούκας: Το μέλλον ανήκει στα παιδιά - Έχουμε την ευθύνη να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα
Στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 53ο Δημοτικό Σχολείο ο Χ. Δούκας
«Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και εμείς έχουμε την ευθύνη να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον», τόνισε από το 53ο Δημοτικό Σχολείο ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας.
Ο κ. Δουκας παρέστη σήμερα, Τετάρτη 11/9, στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 53ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ταρσού 26 και Αλκαμένους.
Ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά στους περίπου 49.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα φοιτήσουν φέτος στα σχολεία της Αθήνας», κυρίως «στα πρωτάκια που μπαίνουν σήμερα με αγωνία και περιέργεια σε αυτόν τον συναρπαστικό στίβο της μάθησης». «Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας, και εμείς έχουμε την ευθύνη να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Καλή αρχή λοιπόν με πολλά χαμόγελα!», κατέληξε ο κ. Δούκας.
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δια Βίου Μάθησης, Πάρη Χαρλαύτη, συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες, τους δασκάλους και τους γονείς τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης