Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξέσπασμα του Άρη Πορτοσάλτε: Εμένα γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια οι αληταράδες του Ρουβίκωνα;

Ξέσπασμα του Άρη Πορτοσάλτε: Εμένα γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια οι αληταράδες του Ρουβίκωνα;
Πορτοσάλτε: Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ το έζησα στο πετσί μου
Ξέσπασε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή τους προπηλακισμούς σε βάρος ορισμένων πολιτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την έκπτωση Στέφανου Κασσελάκη.
ασχήμια που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα με όλες αυτές τις εξελίξεις για μία ακόμη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμούς που φαίνεται να υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη θυμίζει άλλες εποχές και όχι καλέ εποχές. Εσύ τα έχεις ζήσει στο πετσί σου", είπε αρχικά η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου.
"Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ το έζησα στο πετσί μου. Και πες εγώ κάνω τη δουλειά μου.
Η οικογένειά μου τι έφταιγε;
Οι γείτονές μου που μας μουτζούρωναν το σπίτι τι έφταιγαν; Με κάτι αληταράδες εκεί, Ρουβίκωνες;", ξέσπασε ο Άρης Πορτοσάλτε.
"Γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια και να μας καίνε; Όταν γίνονταν αυτά όμως, μισός από όλους αυτούς δεν βγήκε να πει: ρε παιδιά, τι κάνουμε εδώ;
Εγώ τώρα θα τους υπερασπιστώ", συμπλήρωσε.
"Εμείς, οι από εδώ πλευρά, έχουμε το θάρρος να λέμε ότι αυτά κακώς γίνονται. Αυτός είναι ο απόλυτος ξεπεσμός.
Αυτή είναι η διαφορά μας με τα σταλινικά κόμματα. Αν έβγαινε μισός 10 χρόνια πριν από όλους αυτούς, τη Νέα Αριστερά, αυτά τα παρτάλια και έλεγαν "τι είναι αυτό που κάνουμε, γιατί αυτή η εχθροπάθεια;", αυτό το σκηνικό χθες θα καταδικαζόταν αυτομάτως και δεν θα συνέβαινε. Αυτό είναι πρόβλημα για το πολιτικό μας σύστημα", κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης