Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό στη Δράμα - Επιβάτης των ΚΤΕΛ ταξίδεψε στις ... αποσκευές (vid)

Απίστευτο περιστατικό στη Δράμα - Επιβάτης των ΚΤΕΛ ταξίδεψε στις ... αποσκευές (vid)
«Έτσι όπως πήγα να πάρω την κιθάρα μου προς τα έξω, ο οδηγός πάτησε το κουμπί κι έκλεισε την πόρτα» λέει ο επιβάτης
Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στα ΚΤΕΛ Δράμας, καθώς επιβάτης έβγαλε εισητηρίο αλλά κατέληξε να ταξιδεύει στο χώρο των αποσκευών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολαϊδης κατέβηκε από το λεωφορείο δύο στάσεις πριν από τον τερματικό της Θεσσαλονίκης και μπήκε στον χώρο των αποσκευών για να πάρει την κιθάρα του, αλλά ο οδηγός, που δεν κατάλαβε ότι ήταν μέσα, κλείδωσε κι έβαλε μπροστά.
Όπως εξήγησε ο Νίκος Νικολαϊδης, μιλώντας στο MEGA, πήρε το λεωφορείο από το χωρίο του.
« Ήταν ήδη φορτωμένο, ο οδηγός σταμάτησε στο χωριό μου και είδα ότι υπάρχουν πολλές αποσκευές. Έσπρωξα την κιθάρα μου όσο πιο μέσα γίνεται. Του είπα να κλείσει την μπαγκαζιέρα κι έκανα το ταξίδι μου προς Θεσσαλονίκη», είπε ο επιβάτης.
«Κατεβαίνω και του λέω άνοιξε, να πάρω τα πράγματά μου. Έτσι όπως πήγα να πάρω την κιθάρα μου προς τα έξω, ο οδηγός πάτησε το κουμπί κι έκλεισε την πόρτα. Διήρκησε μόλις 5 λεπτά», περιέγραψε.
Αντιμετωπίζοντας την περιπέτεια του με χιούμορ τράβηξε και ένα βιντεάκι μέσα από τον χώρο των αποσκευών.
«Ευτυχώς είμαι κοντά στον προορισμό μου. Να σας δείξω περνάω καλά εδώ κατώ. Κινούμαστε για ΚΤΕΛ Μακεδονίας. Σας στέλνω χαιρετίσματα », ακούγεται να λέει.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δράμας σημείωσε πως ενημερώθηκε 15 ημέρες μετά το περιστατικό και δεν έχει προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο, διότι δεν έχει δεχτεί αναφορά από τον επιβάτη, ωστόσο ο οδηγός του ΚΤΕΛ επιβεβαίωσε το περιστατικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης