Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Hellenic Train: Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας που προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα – Με λεωφορεία η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Χαλκίδα

Hellenic Train: Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας που προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα – Με λεωφορεία η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Χαλκίδα
Οι 35 επιβάτες  μεταφέρθηκαν με την αμαξοστοιχία 1532 στον σταθμό των Αφιδνών
(upd) Ακινηποιημένη παραμένει η αμαξοστοιχία 1531(Χαλκίδα - Αθήνα ) μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, καθώς προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την Hellenic Train δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών ή προσωπικού.
Οι 35 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1531 μεταφέρθηκαν με την αμαξοστοιχία 1532 στον σταθμό των Αφιδνών.
Ωστόσο, λόγω των πεσμένων δέντρων στη γραμμή υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας και αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.
Λόγω της πτώσης των δέντρων και των ζημιών που προκλήθηκαν στην υποδομή, η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες - Χαλκίδα θα υποκατασταθεί με λεωφορεία. Επίσης τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη θα υποκατασταθούν από λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Οινόη.
Στο μεταξύ, μετά την αποκατάσταση μονής γραμμής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Αυλώνα, ξεκίνησε η σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης