Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γκιολής (Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας) για 2 νεκρούς στη φωτιά: Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί - Δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές

Γκιολής (Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας) για 2 νεκρούς στη φωτιά: Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί - Δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές
"Συγχωριανοί ήταν οι οποίοι δεν άκουσαν το 112 και πήγαν να βοηθήσουν", ανέφερε ο Αν. Γκιολής
Σχετικά Άρθρα
«Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί, ξέρουμε όνομα και επίθετο. Ήταν οι αγνοούμενοι» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, για τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν σε μαντρί έξω από το χωριό Άνω Πιτσά.
Ο κ. Γκιολής μιλώντας στο ΕΡΤNews ανέφερε πως κατάγονταν από το χωριό Πιτσά, είχαν πάει σε γειτονικό χωριό να βοηθήσουν κάποιον συγγενή, φίλο.
«Προσπάθησαν πάνω στην ανθρωπιά τους, με μεγαλείο εθελοντισμού να ανεβούν πάνω στο βουνό, να δείξουν στους πυροσβέστες πού πρέπει να πάνε» εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, προσθέτοντας πως «δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές. Συγχωριανοί ήταν οι οποίοι δεν άκουσαν το 112 και πήγαν να βοηθήσουν. Έτσι λειτουργούμε στα χωριά».
«Μπλέξανε στη φωτιά. Χθες, 21:00 η ώρα  έγινε το συμβάν και όλη τη νύχτα την περάσαμε στο πόδι, με το άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Προσπαθούσαν να τους βρουν. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα, γιατί δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή» συμπλήρωσε.
Σχετικά με το 112, ο κ.Γκιολής σημείωσε πως «έχει γίνει σωστή δουλειά από την αστυνομία. Έχουν εκκενωθεί τα χωριά. Οι πιο νέοι μένουν πίσω για να βοηθήσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης