Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 5 που τους σέρβιραν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά - Με εγκαύματα σε οισοφάγο, στομάχι

Σοκ στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 5 που τους σέρβιραν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά - Με εγκαύματα σε οισοφάγο, στομάχι
Τους σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται τα πέντε άτομα που ήπιαν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά σε μπαρ ξενοδοχείου στις Γούβες του δήμου Χερσονήσου, όπου διασκέδαζαν.
Σύμφωνα με το Mega, έχουν οίδημα στον λάρυγγα και εγκαύματα σε οισοφάγο και στομάχι.
"Η κατάστασή τους είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Περιμένουμε να περάσουν ορισμένες ώρες έτσι ώστε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του οισοφάγου και του στομάχου και αναλόγως να πράξουμε, αν χρειαστεί να γίνει επέμβαση ή όχι. Προς το παρόν ευτυχώς είναι αιμοδυναμικά σταθεροί, ένας εκ των πέντε παρουσιάζει ένα αναπνευστικό πρόβλημα" πρόσθεσε.
"Σημασία έχει ότι είναι ένα καυστικό υγρό και δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς είναι. Έχουν σταλεί δείγματα στο Γενικό Χημείο του Κράτους για να δούμε ποια είναι η ουσία που προκάλεσε αυτές τις βλάβες", συμπλήρωσε.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται μια παρέα τουριστών διασκέδαζε στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες, μαζί με εργαζόμενους της επιχείρησης. Η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, τους σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά. Μάλιστα, σέρβιρε σε ένα ποτήρι και για τον εαυτό της.
Πολύ σύντομα, μόλις κατανάλωσαν το περιεχόμενο του ποτηριού, οι πέντε άνδρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργούμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Πολύ γρήγορα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.
Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία.

www.bankingnews.rg 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης