Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στην Κυψέλη: Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους τα δύο αδέλφια που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενα

Έγκλημα στην Κυψέλη: Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους τα δύο αδέλφια που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενα
Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν πως στο ραντεβού τους με το θύμα, πήραν μαζί τους τα μαχαίρια για την δική τους ασφάλεια
Η προκλητική αντιμετώπιση του 28χρονου θύματος, για αυτά που είχαν βιώσει τα δύο αδέλφια του, εξαιτίας του στο παρελθόν, ήταν αυτή που κατέληξε στο έγκλημα στην μοιραία συνάντηση των τριών τους, στην Κυψέλη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν πως στο ραντεβού τους με το θύμα, πήραν μαζί τους τα μαχαίρια για την δική τους ασφάλεια.
Και οι δύο τόνισαν πως δεν είχαν καμία σκέψη και πρόθεση να τα χρησιμοποιήσουν.Τα δύο αγόρια φέρονται να περιέγραψαν στην ανακρίτρια Ανηλίκων, όσα ισχυρίζονται ότι υπέστησαν σε μικρή ηλικία από τον 28χρονο.
Φαίνεται επίσης να είπαν πως στην συνάντηση που είχαν με το θύμα το βράδυ της Δευτέρας, όταν αναφέρθηκαν στην κακοποίησή τους, έλαβαν ειρωνικές και απειλητικές απαντήσεις.
Αυτό ,όπως φαίνεται να ανέφεραν, προκάλεσε την αντίδραση, αρχικά, του 17χρονου που έβγαλε το μαχαίρι και ενεπλάκη σε πάλη με το θύμα και εν συνεχεία του 19χρονου όταν είδε να απειλείται ο αδελφός του από το θύμα.
Σύμφωνα με τον 17χρονο κατηγορούμενο, η κακοποίησή του ξεκίνησε όταν ήταν 3 με 4 ετών.
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε ότι στην επίμαχη συνάντηση στην Κυψέλη , το οριακό σημείο όπου ξέσπασε η οργή του ήρθε, όταν ο 28χρονος τους είπε ότι "θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση" και ότι ήταν "μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του".
Περιγράφει επίσης, πως ξεκίνησε πάλη με τον 28χρονο, στην οποία παρενέβη ο αδελφός του όταν ο ίδιος βρέθηκε σε αδυναμία και κινδύνευε.
"Εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε, οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε".
Ο 19χρονος, μεταξύ άλλων φαίνεται να είπε στην δικαστική λειτουργό, πως το περιστατικό που πιο πολύ από όσα βίωσε στο παρελθόν, τον έχει τραυματίσει, είναι όταν είχε δει τον ξάδελφό του να παρενοχλεί τον αδελφό του, έχοντας βάλει τον ίδιο να προσέχει μήπως τους ανακάλυπταν από την οικογένεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης