Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το νέο Play to Earn Meme Coin PlayDoge συγκεντρώνει 250.000 δολ. στην προπώληση!

tags :
Το νέο Play to Earn Meme Coin PlayDoge συγκεντρώνει 250.000 δολ. στην προπώληση!
Το PlayDoge αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα meme coins αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ένα παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα

Ένα νέο meme coin με θεματολογία το Doge φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον της κοινότητας, το οποίο όχι μόνο ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη προπώληση, αλλά είναι έτοιμο να προσφέρει μια μοναδική Play to Earn εμπειρία.
Ειδικότερα, τα doge meme coins βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στο προσκήνιο, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουμε δει μια εξαιρετική άνοδο και στα GameFi έργα με μηχανισμούς play-to-earn (P2E). Το PlayDoge είναι ένα νέο meme coin το οποίο συνδυάζει αυτά τα δύο στοιχεία, καταφέρνοντας μέσα σε λίγες ώρες να ξεπεράσει τις 250.000 δολάρια στην προπώληση.
Μάλιστα, με το κρυπτονομίσματα $PLAY να κυκλοφορεί στην αλυσίδα μπλοκ της Binance (BNB Chain), αυτομάτως αυτό ερμηνεύεται σε χαμηλότερα τέλη και γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών.

Αγορά PlayDoge

Ένα crypto παιχνίδι στο στυλ του Tamagotchi

Το PlayDoge αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα meme coins αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ένα παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα, το οποίο μετατρέπει το meme του Doge σε ένα εικονικό κατοικίδιο ζώο τύπου Tamagotchi. Επιτρέποντας έτσι στους παίκτες όχι μόνο να διασκεδάζουν, αλλά και να κερδίζουν δωρεάν κρυπτονομίσματα $PLAY.

 

Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι ο βασικός χαρακτήρας του PlayDoge ($PLAY) επικεντρώνεται στα memes, προσφέρει και χρησιμότητα gaming. Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι τύπου Tamagotchi είναι έτοιμο να μεταφέρει τους παίκτες στη δεκαετία του 1990, βοηθώντας τους ταυτόχρονα να κερδίσουν εξαιρετικές ανταμοιβές.

Αξιοποιώντας την κλασική 8-bit bitmapped εμφάνιση, το PlayDoge συνδυάζει με έναν εξαιρετικό τρόπο τα περιπετειώδη ταξίδια και τις ανταμοιβές μέσω του παιχνιδιού. Επιπλέον, το τάισμα, η εκπαίδευση και ο ύπνος του κατοικίδιου, συμβάλλουν στις ανταμοιβές που κερδίζει ο εκάστοτε παίκτες.

Η προπώληση του PlayDoge και το μεγάλο ενδιαφέρον

Η προπώληση του $PLAY ξεκίνησε με την τιμή του token να βρίσκεται στα 0,005 δολάρια, αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει στάδια με αυξανόμενη τιμή. Αυτό σημαίνει ότι όσο νωρίτερα αγοράσει ένας επενδυτής, τόσο καλύτερη θα είναι η τιμή στην οποία θα αποκτήσει τα $PLAY tokens.

Η συνολική διαθεσιμότητα των κρυπτονομισμάτων PlayDoge ανέρχεται σε 9.400.000.000, τα μισά εκ των οποίων θα διατεθούν στο κοινό μέσω της προπώλησης.

Αγορά PlayDoge

Η νέα τάση στα meme coins απαιτεί χρησιμότητα

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει μια αυξανόμενη προτίμηση στα meme coins με χρησιμότητα, έναντι εκείνων που περιορίζονται μόνο στον διασκεδαστικό χαρακτήρα και την κοινότητα. Σύμφωνα μάλιστα με το CoinMarketCap, η αξία των παιχνιδιών crypto, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών P2E, των crypto casino και του crypto poker, ανέρχεται στα περίπου 28 δισεκατομμύρια δολάρια.
Για παράδειγμα, η τιμή του Dogecoin έχει αυξηθεί κατά περίπου 11,5% τον τελευταίο μήνα. Ωστόσο, η άνοδός του είναι πολύ μικρότερη έναντι του $FLOKI, το οποί σημείωσε άνοδο περίπου 74,5% στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Η διαφορά στις επιδόσεις στα δύο αυτά κορυφαία meme coins της αγοράς, μπορεί να εξηγηθεί από την έλλειψη περαιτέρω χρησιμότητας του Dogecoin. Αν και το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα μπορεί να στηριχθεί στη φήμη του στην αγορά, δεν προσφέρει κάποια άλλη χρησιμότητα, περιοριζόμενο μόνο σε συναλλαγές. Αυτή τη στιγμή, ένας κάτοχος $DOGE μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στο κατάστημα της Tesla καθώς και σε μερικές ακόμη επιχειρήσεις, αλλά μέχρι εκεί.

Το FLOKI από την άλλη, έχει επεκταθεί στον κόσμο των παιχνιδιών με το metaverse Valhalla NFT. Σίγουρα, το metaverse δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο πριν από ένα χρόνο, αλλά το όραμά του για συγχώνευση του πραγματικού με τον ψηφιακό κόσμο, είναι ακόμα ζωντανό.
Το Η PlayDoge προσφέρει μια μοναδική λύση, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ανθρώπων και εικονικών κατοικίδιων ζώων. Η ενσωμάτωση μάλιστα του $PLAY στο παιχνίδι και η αξιοποίηση ενός από τα δημοφιλέστερα memes, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εξαιρετική άνοδο του token. Κάτι που φαίνεται και από το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον της προπώλησης.

$PLAY - το επόμενο 100x meme coin όπως το $PEPE

Σε τρεις ημέρες η τιμή του $PLAY θα αυξηθεί στα 0,0055 δολάρια. Καθώς η ζήτηση στα καλύτερα meme coins συνεχίζεται αμείωτη, πιστεύουμε ότι και η ζήτηση του PlayDoge θα αυξηθεί σημαντικά. Μάλιστα, με τις πρόσφατες ανόδους του $PEPE και του $BONK, τα δείγματα της αγοράς meme είναι αρκετά θετικά.
Συγκεκριμένα, τους τελευταίους τρεις μήνες, το $PEPE έχει αυξηθεί κατά 400% και το $BONK κατά 119%. Το $PEPE έχει κερδίσει 56.800% από την ιστορικά χαμηλή τιμή του πριν από ένα χρόνο.
Θεωρούμε λοιπόν ότι το PlayDoge ($PLAY) θα μπορούσε σχετικά εύκολα να γίνει το επόμενο 100x meme coin που θα προσφέρει σημαντικά κέρδη στους επενδυτές του. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες ή αγοράστε τα πρώτα σας $PLAY tokens στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

Αγορά PlayDoge

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης