Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Meme Games ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες δολάρια μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα

tags :
Το Meme Games ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες δολάρια μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα
Το Meme Games είναι ένα meme coin, εμπνευσμένο από το ανταγωνιστικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων

Το νέο meme coin Meme Games ($MGMES) έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την προπώλησή του, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά πάνω από 226.000 δολάρια σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
Με τα meme coins να κλέβουν ξανά την παράσταση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το βασικότερο ερώτημα όλων, είναι ποιο κρυπτονόμισμα θα ξεχωρίσει στον επόμενο κύκλο των meme coins. Το Meme Games σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες.

Αγορά Meme Games

Βασικές πληροφορίες για το Meme Games ($MGMES)

Το Meme Games είναι ένα meme coin, εμπνευσμένο από το ανταγωνιστικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα, το έργο φιλοξενεί μια εικονική αναμέτρηση μεταξύ των κορυφαίων χαρακτήρων από meme coins. Συμμετέχοντες όπως ο Doge the OG, ο Pepe the Versatile, ο Wif the Trendsetter, ο Brett the Conqueror, και ο Turbo the Speedster διαγωνίζονται σε μια σειρά από εκδηλώσεις τύπου Ολυμπιακών Αγώνων, επιτρέποντας στους επενδυτές που τους υποστηρίζουν να κερδίσουν $MGMES tokens ως ανταμοιβή.

Για να συμμετάσχουν στα γεμάτα δράση παιχνίδια, οι συμμετέχοντες πρέπει να αποκτήσουν μερικά κρυπτονομίσματα $MGMES, τα οποία είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα σε μια από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για το 2024. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν, αφού η τιμή του $MGMES αυξάνεται σε κάθε στάδιο της προπώλησης. Αυτή τη στιγμή η τιμή είναι στα 0.00905 δολάρια, με επόμενη αύξηση σε περίπου 4 ημέρες.
Προγραμματισμένο να καταχωρηθεί στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX) μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, η τιμή του $MGMES αναμένεται να εκτοξευτεί. Κάτι που καθιστά την παρούσα τιμή μια εξαιρετική ευκαιρία για σημαντικά κέρδη.

Τα meme coins ξανά έρχονται στο προσκήνιο

Τα meme coins επιστρέφουν στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αφού τις τελευταίες ημέρες είδαμε μια σημαντική αύξηση στα περισσότερα από αυτά, με το Dogecoin ($DOGE), το Pepe ($PEPE), το DogWifHat ($WIF), το Brett ($BRETT), και το Turbo ($TURBO) να έχουν αυξηθεί από 15% έως και 50%.
Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας ανοδικής πορείας, ειδικά με την πρόσφατη έγκριση τριών ETFs του Ethereum ($ETH), τα οποία πιθανών ανοίγουν το δρόμο στο ETH να ανακτήσει το μέγιστο υψηλό του και να ξεπεράσει τα 4.000 δολάρια.

Μια ανάκαμψη του Ethereum, ιδιαίτερα αν ξεπεράσει σε απόδοση το Bitcoin ($BTC), συνήθως οδηγεί σε μετατόπιση των κεφαλαίων σε κρυπτονομίσματα με υψηλή κεφαλαιοποίηση αγοράς και εν συνεχεία σε όλα τα altcoins. Η γνωστή «εποχή των altcoins» η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικές ανόδους στα περισσότερα crypto coins.

Αγορά Meme Games

Όλα τα meme coins σε ένα εξαιρετικό έργο

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι επενδυτές αναζητούν ποιο θα είναι το επόμενο meme coin που θα τους προσφέρει σημαντικές αποδόσεις. Μάλιστα το ενδιαφέρον στρέφεται προς τα καλύτερα meme coins αυτού του κύκλου και συγκεκριμένα στα: $DOGE, $PEPE, $WIF, $BRETT, ή $TURBO.
Ωστόσο, οι έξυπνοι επενδυτές στρέφονται στο Meme Games, ένα κρυπτονόμισμα που αξιοποιεί όλα τα ανωτέρω memes προκειμένου να αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Μάλιστα, με την Ολυμπιακή περίοδο να πλησιάζει, γιατί να μην στραφούμε σε μια επιλογή meme με θεματολογία τους ολυμπιακούς Αγώνες;

Τι προσφέρει το Meme Games;

Το Meme Games αξιοποιεί έναν Play-to-Earn (P2E) μηχανισμό, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες στην προπώληση, μπορούν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους αθλητή. Εάν ο αθλητής τους κερδίζει, το ποσό στο οποίο επένδυσαν θα αυξηθεί κατά ένα σημαντικό ποσοστό. Ωστόσο, κάθε χαρακτήρας, έχει τη δική του μοναδική γοητεία και ίσες πιθανότητες να κερδίσει σε οποιοδήποτε αγώνισμα.

Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης επιλέξει το Dogecoin, τον αθλητή δηλαδή Doge the OG, για να συμμετάσχει στο 169m dash, έχει 20% πιθανότητα να κερδίσει. Αυτό εξασφαλίζει μια δίκαιη και τυχαία αναμέτρηση όπου κάθε χαρακτήρας έχει ίσες πιθανότητες να κερδίσει.
Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχει όριο στην επιλογή χαρακτήρων. Κάθε αγορά tokens $MGMES στην προπώληση επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έναν άλλο χαρακτήρα για να ενισχύσουν τις πιθανότητες νίκης.
Και γιατί είναι αυτό συναρπαστικό; Επειδή ο νικητής παίρνει ένα εξαιρετικό μπόνους 25% στην επένδυσή του, αυξάνοντας το απόθεμα των tokens $MGMES.

Αυξήστε τις ανταμοιβές αξιοποιώντας το ποντάρισμα

Πέρα από την παιχνιδοποιημένη διεξαγωγή της προπώλησης, το έργο προσφέρει και ανταμοιβές staking. Ειδικότερα, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων $MGMES έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν τα tokens τους ώστε να επωφεληθούν από ένα εξαιρετικό APY% που αυτή τη στιγμή φτάνει το 1220%.

Φυσικά, όσο περισσότεροι αξιοποιούν το ποντάρισμα τόσο θα μειώνεται το ποσοστό αυτό, για αυτό καλό θα ήταν να το αξιοποιήσετε από νωρίς. Φυσικά, τα κρυπτονομίσματα που θα αγοραστούν μέσω του presale δεν είναι τα μόνα που μπορούν να πονταριστούν. Ακόμη και τα tokens που κερδίζονται από τους διαγωνισμούς μπορούν να τεθούν στο staking, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο των αριθμό τους.
Το έξυπνο συμβόλαιο του έργου έχει ελεγχθεί από την εταιρεία SolidProof, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης του έργου ή στα κοινωνικά προφίλ του Meme Games.

Αγορά Meme Game

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης