Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

BTC και ETH σε νέα υψηλά αυτή τη βδομάδα; Σε ποια κρυπτονομίσματα να επενδύσω;

BTC και ETH σε νέα υψηλά αυτή τη βδομάδα; Σε ποια κρυπτονομίσματα να επενδύσω;
H αγορά των meme coins φαίνεται να σημειώνει σημαντικά επιτεύγματα

Το Bitcoin έχει αυξηθεί πάνω από 8% τον τελευταίο μήνα, με τους περισσότερους δείκτες να δείχνουν ότι μια διόρθωση τιμής είναι πιθανή σύντομα. Ειδικότερα, το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) παρουσίασαν ανοδική απόδοση τις τελευταίες 30 ημέρες με τα γραφήματα να είναι πράσινα. Τι θα πρέπει όμως να περιμένει κανείς το επόμενο χρονικό διάστημα και ποια είναι τα κρυπτονομίσματα στα οποία αξίζει να επενδύσει κάποιος αυτή τη στιγμή;

Αγορά Pepe Unchained

Στόχος του Bitcoin και του Ethereum

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, η τιμή του BTC αυξήθηκε πάνω από 8% τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτή τη στιγμή, το Bitcoin κυμαίνεται στα περίπου 66.366 δολάρια 

Ομοίως, το κορυφαίο altcoin παρουσίασε επίσης αύξηση πάνω από 5% στην τιμή του, η οποία κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα περίπου 3.455 δολάρια.

Σύμφωνα με ανάλυση της εταιρείας AMBCrypto και βάσει δεδομένων από το Glassnode, το BTC διαπραγματευόταν πολύ κάτω από την κορυφή της αγοράς του. Σύμφωνα με τα δεδομένα, η πιθανή κορυφή της αγοράς για το BTC ήταν γύρω στα $97k.
Εν τω μεταξύ, η τιμή του Ethereum έδειχνε κάπως πτωτική τάση, καθώς η τιμή του έφτανε στο κατώτατο σημείο της αγοράς. Σύμφωνα με τον δείκτη Pi cycle top, η τιμή του ETH μπορεί να φτάσει μια κορυφή της αγοράς στα 5.200 δολάρια. Εάν η ερχόμενη εβδομάδα είναι ανοδική, τότε αυτά τα δύο κορυφαία κρυπτονομίσματα, μπορεί να φτάσουν τους στόχους τους.

Τι να περιμένουμε από το BTC και το ETH τις επόμενες ημέρες;

Το AMBCrypto στη συνέχεια σχεδίασε να ρίξει μια ματιά στα μετρικά στοιχεία και των δύο αυτών κρυπτονομισμάτων, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα αν η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ανοδική ή πτωτική.
Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων του Santiment, το συναίσθημα γύρω από τα BTC και ETH έγινε ανοδικό, κάτι που δείχνει μια πρόθεση των επενδυτών να αγοράσουν Bitcoin και Ethereum αντίστοιχα. Επιπλέον, ένα άλλο ανοδικό σήμα ήταν ο δείκτης MVRV, καθώς σημείωσε αύξηση τις τελευταίες ημέρες. Αυτό υποδεικνύει ότι οι πιθανότητες μιας ανοδικής αγοράς είναι υψηλές.
Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο βλέπουμε μια μικρή πτώση στην τιμή και των δύο κρυπτονομισμάτων, κάτι που δημιουργεί αρκετές αβεβαιότητες στην αγορά. Φυσικά, το συνολικό κλίμα παραμένει ακόμη αισιόδοξο για τους περισσότερους επενδυτές, ειδικά μετά την αλλαγή της εικόνας προφίλ του Elon Musk, σε μάτια με λέιζερ.

Σε ποια κρυπτονομίσματα να επενδύσω αυτή τη στιγμή;

Μπορεί οι δείκτες για το ETH και το BTC να είναι θετικοί, ωστόσο είναι σημαντικό να δούμε πως θα εξελιχθεί η ζήτησή τους τις επόμενες 2-3 μέρες ώστε να εξάγουμε ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εν τω μεταξύ, η αγορά των meme coins φαίνεται να σημειώνει σημαντικά επιτεύγματα, με κρυπτονομίσματα όπως το PEPE και το PepeCoin να σημειώνουν εξαιρετική πορεία.

Άλλωστε, τα meme coins αποτελούν μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων τα οποία δεν σταμάτησαν να δέχονται σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Αρκετά έργα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να σημειώσουν εντυπωσιακές ανόδους, ακόμη και όταν ολόκληρη η αγορά ήταν κόκκινη. Ωστόσο, δεν είναι τα μόνα. Σημαντική είναι και η ζήτηση για καινοτόμα έργα τα οποία αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες για να προσφέρουν ουσιαστική αξία στους κατόχους των token τους.

Ποια κρυπτονομίσματα ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή;

Τα έργα που ξεχωρίσαμε αυτή τη στιγμή στην αγορά και θεωρούμε ότι παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές ανόδου, είναι το Pepe Unchained και το 99Bitcoins. Το πρώτο ανήκει στην κατηγορία των meme coins το οποίο ωστόσο προσφέρει και αρκετά καινοτόμα χαρακτηριστικά, ενώ το δεύτερο αποτελεί ένα token από μια εδραιωμένη επωνυμία στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, με πρωτοποριακή χρησιμότητα.

Pepe Unchained ($PEPU)

Το Pepe Unchained αποτελεί ένα καινοτόμο meme coin που λειτουργεί στο δικό του Layer 2 blockchain, προσφέροντας ταχύτατες και οικονομικές συναλλαγές. Προσφέρει υψηλές αποδόσεις μέσω staking, ενώ ο αστείος χαρακτήρας που εμπνέεται από τον Pepe, έχει ήδη οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης κοινότητας. Η προπώλησή του έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 5.3 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά $PEPU εδώ

99Bitcoins ($99BTC)

Το 99Bitcoins είναι μια πλατφόρμα εκπαίδευσης στο χώρο των κρυπτονομισμάτων, η οποία λειτουργεί από το 2017. ΤΟ έργο προσφέρει έναν καινοτόμο μηχανισμό Learn-to-Earn, μέσα από τον οποίο οι χρήστες μαθαίνουν για τα κρυπτονομίσματα και κερδίζουν ανταμοιβές σε $99BTC tokens. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει δυνατότητα  πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα, ενώ διεξάγει και ένα κορυφαίο airdrop το οποίο θα μοιράσει 99.999 δολάρια. Η προπώληση του 99BTC έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2.5 εκατομμύρια και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά $99BTC εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης