Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το κρυπτονόμισμα των Ολυμπιακών Αγώνων, Meme Games συγκεντρώνει 300.000$ στην προπώληση

Το κρυπτονόμισμα των Ολυμπιακών Αγώνων, Meme Games συγκεντρώνει 300.000$ στην προπώληση
Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Meme Games είναι το γεγονός ότι δεν αποτελεί ένα από meme coin, μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού στους συμμετέχοντες στην προπώληση

Το κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων έχει φτάσει στο αποκορύφωμά, με τις συμμετέχουσες χώρες να μετρούν ήδη τα μετάλλιά τους. Την ίδια στιγμή, ένα νέο meme coin με θέμα την Ολυμπιάδα, έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον στην προπώλησή του.
Συγκεκριμένα, το Meme Games ($MGMES) μέσα σε δύο εβδομάδες, έχει ήδη ξεπεράσει τις 310 χιλιάδες δολάρια στην προπώλησή του. Κάτι που δείχνει μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση και αρκετά υψηλές μελλοντικές προοπτικές για το έργο.
Μάλιστα, ακολουθώντας το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, το Meme Games φέρνει αντιμέτωπους πέντε από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες meme, ώστε να διαγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο. Πάμε να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες για το κρυπτονόμισμα αυτό, καθώς και γιατί αναμένεται να γίνει ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς.

Αγορά Meme Games (MGMES)

Προλάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή του $MGMES

Οι πρώτοι επενδυτές έχουν πάνω από έναν μήνα για να συμμετάσχουν στην προπώληση πριν από την προγραμματισμένη καταχώρηση στα ανταλλακτήρια κρυπτονομίσματων DEX στις 10 Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να αυξήσει την αξία του token λόγω μεγαλύτερης ρευστότητας στα ζεύγη συναλλαγών του.
Ωστόσο, όσο νωρίτερα επενδύσει κανείς στο δημοφιλές αυτό meme coin, τόσο χαμηλότερη τιμή μπορεί να εξασφαλίσει. Ειδικότερα, η προπώληση διεξάγεται με ένα μοντέλο αυξανόμενης τιμής. Αυτή τη στιγμή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα $MGMES tokens στην τιμή  0.00915$, με λιγότερο από 6 ημέρες να απομένουν για την επόμενη αύξηση της τιμής.

Αγορά Meme Games (MGMES)

Αγώνας μεταξύ των δημοφιλέστερων meme coins

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Meme Games είναι το γεγονός ότι δεν αποτελεί ένα από meme coin, μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού στους συμμετέχοντες στην προπώληση. Ειδικότερα, πέντε από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα meme, θα ανταγωνιστούν σε έναν επικό Ολυμπιακό αγώνα για το χρυσό μετάλλιο.
Επιπλέον, οι επενδυτές που θα αγοράσουν κρυπτονομίσματα $MGMES στο presale, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν αθλητή που θα τους εκπροσωπήσει. Εάν ο αθλητής αυτός κερδίσει, οι επενδυτές που τον επέλεξαν θα λάβουν ένα επιπλέον 25% στα κρυπτονομίσματα που αγόρασαν.
Τα meme coins που συμμετέχουν στον αγώνα και οι αντίστοιχοι αθλητές τους είναι:

  • Το Dogecoin ($DOGE) ως ο Doge ο Πρωτοπόρος
  • Το Pepe ($PEPE) ως ο Pepe ο Ευέλικτος
  • Το DogWifHat ($WIF) ως ο Wif ο Πρωτοποριακός
  • Το Brett ($BRETT) ως ο Brett ο Κατακτητής
  • Το Turbo ($TURBO) ως ο Turbo ο Ταχύτατος.

Κάθε χαρακτήρας έχει ίσες πιθανότητες να κερδίσει, με ποσοστό επιτυχίας 20% για κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο αθλητή. Έτσι, παρόλο που το $TURBO έχει καλή απόδοση στην αγορά, οι πιθανότητες να ξεπεράσει τους άλλους στους αγώνες του Meme Games είναι ίσες.
Το καλύτερο είναι ότι οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές θέλουν. Με κάθε αγορά $MGMES, μπορούν να επιλέξουν επιπλέον αθλητές, για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης.

Αγορά Meme Games (MGMES)

Κάθε επενδυτής κερδίζει μέσω του staking

Εκτός από τη συμμετοχή στους αγώνες και τα κέρδη σε $MGMES, οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από τις παθητικές ανταμοιβές πονταρίσματος (staking) οι οποίες αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε ένα ποσοστό ετήσιας απόδοσης 729% APY.

Φυσικά, και τα επιπλέον κέρδη από τους αγώνες μπορούν να πονταριστούν, μεγιστοποιώντας ακόμη περισσότερο τις ανταμοιβές των συμμετεχόντων. Κάτι που έχει ήδη οδηγήσει αρκετούς επενδυτές στη συμμετοχή της προπώλησης του The Meme Games. Για την ακρίβεια, περίπου 13 εκατομμύρια $MGMES tokens έχουν ήδη πονταριστεί στο staking, αποδεικνύοντας την ισχυρή εμπιστοσύνη των επενδυτών στις προοπτικές του Meme Games.
Οι τεράστιες αυτές προοπτικές, έχουν τραβήξει την προσοχή της κοινότητας, με πάνω από 17.000 ακόλουθους στο X μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. Επιπλέον, οι crypto influencers είναι ενθουσιασμένοι με την προπώληση, λέγοντας ότι το $MGMES θα μπορούσε εύκολα να δει αύξηση πάνω από 100 φορές.

Αγορά Meme Games (MGMES)

Πώς να συμμετάσχετε στην προπώληση $MGMES

Το 38% της συνολικής προσφοράς των κρυπτονομισμάτων $MGMES, δηλαδή 769 εκατομμύρια tokens, είναι διαθέσιμα προς αγορά, με το 9,30%, ή 188 εκατομμύρια να προορίζονται για τα κέρδη από τους αγώνες.
Για να συμμετάσχετε και να λάβετε μέρους στους αγώνες, απλά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Meme Games και συνδέστε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας, όπως το Best Wallet. Η επένδυσή σας μπορεί να γίνει με ETH, USDT ή BNB. Δεκτές γίνονται ακόμη και οι τραπεζικές κάρτες.
Μόλις αγοράσετε τα tokens, επιλέξτε τον meme αθλητή που πιστεύετε ότι θα τα πάει καλά σε όλους τους αγώνες για να εξασφαλίσετε τις επιπλέον ανταμοιβές.
Το έξυπνο συμβόλαιο του Meme Games έχει περάσει πλήρη έλεγχο από την SolidProof, αποκαλύπτοντας μηδενικά κρίσιμα ζητήματα στον κώδικά του. Μπορείτε λοιπόν άφοβα να επενδύσετε σε αυτό το ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο meme coin.

Αγορά Meme Games (MGMES)

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης