Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Pepe Unchained ($PEPU) – Το νέο Meme Coin που ξεπέρασε τα 9.7 εκατομμύρια χάρη στο Layer 2 blockchain

Pepe Unchained ($PEPU) – Το νέο Meme Coin που ξεπέρασε τα 9.7 εκατομμύρια χάρη στο Layer 2 blockchain
Οι λάτρεις των meme coins, στρέφονται στο Pepe Unchained τόσο για τα memes του και την κοινότητα, όσο και για την χρησιμότητά του

Το Pepe Unchained ($PEPU) κατάφερε να ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της προπώλησής του, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίτευξη του ορίου των 8 εκατομμυρίων. Κάτι που έχει οδηγήσει αρκετούς επενδυτές στο συμπέρασμα ότι το νέο αυτό meme coin μπορεί να ξεπεράσει την απόδοση του Bitcoin το επόμενο χρονικό διάστημα.
Κάθε εβδομάδα, όλο και περισσότεροι επενδυτές στρέφονται προς το νέο Pepe Coin, το οποίο λειτουργεί πάνω σε ένα ιδιόκτητο Layer 2 blockchain στο δίκτυο του Ethereum.

Αγοράστε $PEPU εδώ

Χρήσιμες πληροφορίες για τα Layer 2 blockchain και τα meme coins

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιστατικό των τελευταίων ημερών, ήταν όταν ένας μεγαλοεπενδυτής (crypto Whale), αγόρασε  περίπου 3.13 εκατομμύρια δολάρια σε Pepe ($PEPE) κατά τη διάρκεια μιας πτώσης, διαχωρίζοντας το ποσό σε δύο συναλλαγές. Παράλληλα, υπήρξε αυξημένη δραστηριότητα και γύρω από τα Layer 2 blockchains στο Ethereum.
Ειδικότερα, η ιδιόκτητη αλυσίδα Base του Coinbase έφτασε τις 3,6 εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ συγκεντρωτικά, όλα τα Layer 2 πρωτόκολλα χειρίστηκαν 12,44 εκατομμύρια συναλλαγές, αποδεικνύοντας την αυξανόμενη χρήση των συγκεκριμένων λύσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μάλιστα, θεωρούμε ότι συνεχιζόμενη δημοτικότητα του Pepe, πιθανότατα θα οδηγήσει το Pepe Unchained στα 10 εκατομμύρια δολάρια, μέσα στις επόμενες ημέρες, κατατάσσοντάς το ως ένα από τα κορυφαία meme coins για να επενδύσει κανείς αυτή τη στιγμή. Για την ώρα, η προπώληση απαριθμεί περίπου 9.738.757 δολάρια, με την τιμή του $PEPU να ανέρχεται στα 0.0091996 δολάρια. Κάτι που θα αλλάξει μέσα στο επόμενο 24ωρο, αφού η τιμή του Pepe Unchained θα αυξηθεί για το επόμενο στάδιο του presale.

Τα οφέλη του Pepe Unchained

Οι λάτρεις των meme coins, στρέφονται στο $PEPU τόσο για τα memes του και την κοινότητα, όσο και για την χρησιμότητά του. Συγκεκριμένα, το έργο προσφέρει εξαιρετικές ανταμοιβές πονταρίσματος, με τις αποδόσεις του να ανέρχονται σε 210% APY. Επιπρόσθετα, τα οφέλη του Pepe Unchained δεν περιορίζονται στο ποντάρισμα, αφού οι χαμηλότερες χρεώσεις και οι 100 φορές υψηλότερες ταχύτητες σε σχέση με τους ανταγωνιστές ERC-20 meme coins, αποτελούν δύο από τα βασικότερα.
Η πιθανή εισαγωγή του token στα ανταλλακτήρια crypto μετά την προπώληση, θα μπορούσε να προσελκύσει νέες ροές κεφαλαίων. Για όσους είναι περίεργοι, ίσως να μην υπάρξει καλύτερη στιγμή για να επενδύσουν, αφού η τιμή του κρυπτονομίσματος θα συνεχίσει να αυξάνεται σε κάθε στάδιο της προπώλησης.

Η αναβάθμιση του PEPE και το ιδιόκτητο Layer 2 blockchain

Το αρχικό Pepe ($PEPE) είναι το τρίτο μεγαλύτερο meme coin στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με κεφαλαιοποίηση περίπου τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο κόσμος γνώρισε το meme του Pepe τέσσερα χρόνια πριν το Bitcoin εισήγαγε την έννοια των κρυπτονομισμάτων το 2009. Γνωστός για τη φράση "feels good, man", ο Pepe ξεκίνησε ως παγκόσμιο φαινόμενο στο webcomic του Max Furie, Boy's Club, στα 2000s.
Αργότερα, έγινε σύμβολο στις διαδηλώσεις του Χονγκ Κονγκ το 2019-2020, τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία της χώρας. Από τότε που κυκλοφόρησε το $PEPE, έχει εμπνεύσει πολλά άλλα tokens, αλλά κανένα δεν κατάφερε την ίδια επιτυχία, καθώς όλα ήταν χαμηλής χρησιμότητας meme coins που δεν προσέφεραν τίποτα περισσότερο.
Αυτό άλλαξε όταν ο Pepe απελευθερώθηκε από τις χαμηλές ταχύτητες και τα υψηλά κόστη συναλλαγών του Ethereum, με το Layer-2 του Pepe Unchained. Ειδικότερα, το Pepe Unchained είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα με θέμα τον Pepe, το οποίο λειτουργεί σε ιδιόκτητο Layer 2 blockchain του Ethereum.

Αγοράστε $PEPU εδώ

Το Layer-2 δίκτυο του $PEPU

Το Ethereum είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Bitcoin, χάρη στα υψηλής λειτουργικότητας έξυπνα συμβόλαια του. Είναι το blockchain δίκτυο με τη μεγαλύτερη εμπορική δραστηριότητα αυτή τη στιγμή, φιλοξενώντας μια κοινότητα προγραμματιστών και καταναλωτών που έχουν δημιουργήσει μια αξεπέραστη γκάμα εφαρμογών για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, παιχνίδια και NFTs.

Ωστόσο, το πρώτο επίπεδο του Ethereum μπορεί να επεξεργαστεί μόλις 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (tps), με αποτέλεσμα την υψηλή συμφόρηση και μεγαλύτερες χρεώσεις συναλλαγών. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, έχουν δημιουργηθεί πολλά πρωτόκολλα Layer 2. Τα Layer 2 κάθονται πάνω από το κύριο δίκτυο του Ethereum και επεξεργάζονται τις συναλλαγές ανεξάρτητα, σε ένα παράλληλο δίκτυο, πριν τις προσθέσουν στο πρώτο επίπεδο του blockchain.
Το Pepe Unchained, είναι λοιπόν το πρώτο Pepe token που λειτουργεί σε ιδιόκτητο Layer 2, εκμεταλλευόμενο τις αυξημένες ταχύτητες, με σκοπό να προσφέρει ένα meme coin εκατό φορές πιο γρήγορο και φθηνό από το Ethereum.

Επενδύστε στο Pepe Unchained μέσω της προπώλησης

Αυτό που διαφοροποιεί το Pepe Unchained είναι η ικανότητά του να προσφέρει την ίδια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμπειρία με το Pepe, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική χρησιμότητα. Μάλιστα, για τους επενδυτές σε meme coin και DeFi που επιθυμούν να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιό τους, το $PEPU αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία σε ICO κρυπτονομισμάτων, για σημαντικές αποδόσεις τόσο μέσω του staking όσο και με την αναμενόμενη άνοδο στην τιμή του.
Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς στο καινοτόμο έργο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της προπώλησης και να αγοράσετε $PEPU tokens με ETH, BNB, USDT ή τραπεζική κάρτα. Μάλιστα, το Pepe Unchained έχει ελεγχθεί από την Coinsult και την SolidProof, χωρίς να έχουν βρεθεί προβλήματα ή ανησυχίες στο συμβόλαιό του.

Αγοράστε $PEPU εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης