Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η σύλληψη του Durov θα προκαλέσει «μαύρο κύκνο» για τα χαρτονομίσματα – Πτώση 94% για το Τoncoin

tags :
Η σύλληψη του Durov θα προκαλέσει «μαύρο κύκνο» για τα χαρτονομίσματα – Πτώση 94% για το Τoncoin
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η σύλληψη του επιχειρηματία προκάλεσε σάλο στον κλάδο της κρυπτογράφησης, όπου ορισμένοι επενδυτές τοποθετήθηκαν σε ένα ψηφιακό asset που σχετίζεται με τον messenger
To κρυπτονόμισμα του Telegram messenger TON υποχώρησε περισσότερο από 94% 10 ημέρες μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία Pavel Durov, σύμφωνα με στοιχεία της Binance.
Έτσι, το κόστος του TON μειώθηκε από 5,27 δολ. σε 30 σεντς.
Η τρέχουσα τιμή του Toncoin είναι 0,307943 δολ. ανά (TON/USD) με το τρέχον ανώτατο όριο αγοράς να διαμορφώνεται στα 780,64 εκατομμύρια δολ
Η τιμή του Toncoin έχει αλλάξει κατά -94,03% τις τελευταίες 24 ώρες , αναφέρει η Binance .
Αργότερα, η υπηρεσία Τύπου TON ανακοίνωσε ένα τεχνικό σφάλμα λόγω του οποίου η τιμή του κρυπτονομίσματος εμφανίστηκε λανθασμένα σε πολλά ανταλλακτήρια.
Σε ορισμένους ιστότοπους, η αξία του ψηφιακού νομίσματος δεν άλλαξε και σε ορισμένους άλλους, μετά την «κατάρρευση», οι δείκτες επέστρεψαν στις προηγούμενες αξίες τους - περίπου 5,21 $.
Το Bloomberg έγραψε ότι η σύλληψη του ιδρυτή του Telegram ήταν ένας «μαύρος κύκνος» για τα κρυπτονομίσματα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η σύλληψη του επιχειρηματία προκάλεσε σάλο στον κλάδο, όπου ορισμένοι επενδυτές επένδυσαν σε ένα ψηφιακό asset που σχετίζεται με τον messenger.
Οι επενδυτές πίστευαν ότι η εφαρμογή θα προωθούσε την υιοθέτηση του δικτύου Tonkoin.
Ο Durov κρατήθηκε στο αεροδρόμιο Le Bourget στο Παρίσι το βράδυ της 24ης Αυγούστου , όπου είχε πετάξει από το Μπακού. Λίγα λεπτά πριν φτάσει στη Γαλλία, τέθηκε στον ομοσπονδιακό καταζητούμενο.
Αργότερα, ένα γαλλικό δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον επιχειρηματία με εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ (πάνω από 496,3 εκατομμύρια ρούβλια). Η εισαγγελία του Παρισιού είπε ότι ο Durov θα καταβάλει το ποσό σε δόσεις.
Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Durov αναζητά διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού την παραμονή της δίκης.
Ο επιχειρηματίας θέλει να μεταφερθεί σε νέο σπίτι στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-09-03_170209.png
88b5078c-69d3-11ef-adda-02420a0000c9_1024.webp
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης