Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το NEIRO εκτοξεύεται 1.856%, 48 ώρες μετά την καταχώρηση στο Binance – Θα ακολουθήσει το Pepe Unchained που έχει συγκεντρώσει 13.6 εκ. στην προπώληση;

Το NEIRO εκτοξεύεται 1.856%, 48 ώρες μετά την καταχώρηση στο Binance – Θα ακολουθήσει το Pepe Unchained που έχει συγκεντρώσει 13.6 εκ. στην προπώληση;
Το Pepe Unchained, με την εκπληκτική πορεία του το τελευταίο τρίμηνο, θα μπορούσε εύκολα να ακολουθήσει την τύχη του $NEIRO

Το meme coin Pepe Unchained ($PEPU) συνεχίζει να τραβά την προσοχή, συγκεντρώνοντας πάνω από 13.6 εκατομμύρια δολάρια κατά τη φάση της προπώλησης. Η πρόσφατη επιτυχία του συνδέεται με την καταχώρηση του $NEIRO στο Binance, η οποία οδήγησε την αξία του σε άνοδο 1.856%, μέσα σε 48 ώρες. Με τέτοια αποτελέσματα, οι προσδοκίες για το Pepe Unchained αυξάνονται, ειδικά καθώς προσεγγίζει το επόμενο ορόσημο των 14 εκατομμυρίων δολαρίων σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια.

Αγοράστε $PEPU εδώ

$PEPU – Η επόμενη μεγάλη καταχώρηση στο Binance;

Το Pepe Unchained, με την εκπληκτική πορεία του το τελευταίο τρίμηνο, θα μπορούσε εύκολα να ακολουθήσει την τύχη του $NEIRO. Με την προπώλησή του να προσφέρει το token στην τιμή των $0.0098, οι επενδυτές μπορεί να βρίσκονται μπροστά σε μια εξαιρετική ευκαιρία πριν από μια πιθανή καταχώρηση στο Binance. Πριν από δύο ημέρες, το $NEIRO βρισκόταν σε παρόμοια θέση, και η εισαγωγή του στο Binance το μετέτρεψε σε ένα από τα πιο δημοφιλή meme κρυπτονομίσματα στην αγορά.

Αν το $PEPU καταφέρει να εξασφαλίσει μια καταχώρηση στο ανταλλακτήριο Binance, οι κάτοχοι που έχουν επενδύσει στο presale θα μπορούσαν να δουν σημαντικά κέρδη, ακολουθώντας την εκρηκτική πορεία του $NEIRO. Ωστόσο, η τιμή του $PEPU αναμένεται να αυξηθεί σύντομα, φτάνοντας τα 0.00981$ καθώς προχωρά η επόμενη φάση του ICO.

Η καινοτομία του Pepe Unchained - Layer 2 λύση για τα υψηλά gas fees

Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που φέρνει το Pepe Unchained είναι η ανάπτυξη μιας Layer 2 λύσης στο Ethereum, η οποία θα μειώσει τα gas fees και θα αυξήσει τις ταχύτητες συναλλαγών μέχρι και 100 φορές. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει στους επενδυτές μια εναλλακτική λύση, κάνοντας το $PEPU πιο προσιτό σε μικρότερους επενδυτές που είχαν αποκλειστεί από την αγορά του $PEPE λόγω των υψηλών χρεώσεων.

Η κοινότητα του Pepe Unchained αναπτύσσεται ραγδαία, με περίπου 15.400 νέους followers στο X κάθε μέρα. Το project στοχεύει να φέρει το $PEPU πιο κοντά στο ευρύ κοινό, με τις χαμηλές χρεώσεις και τις γρήγορες συναλλαγές να προσφέρουν ελκυστικές ευκαιρίες σε μικρότερους επενδυτές.

Η καταχώρηση στο Binance είναι ο καταλύτης για την άνοδο

Το παράδειγμα του $NEIRO δείχνει πώς μια καταχώρηση στο Binance μπορεί να μεταμορφώσει ένα meme coin. Από μια κεφαλαιοποίηση των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, το $NEIRO εκτοξεύτηκε στα 150 εκατομμύρια μέσα σε μία ημέρα, αποδεικνύοντας τη δύναμη που έχει το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμου.

Αν το $PEPU ακολουθήσει την ίδια πορεία, οι επενδυτές που αγοράζουν τώρα θα μπορούσαν να δουν τις επενδύσεις τους να πολλαπλασιάζονται. Μια ενδεχόμενη καταχώρηση στο Binance θα μπορούσε να οδηγήσει το Pepe Unchained σε μια εκτόξευση, όπως ακριβώς συνέβη και με το $NEIRO. Σύμφωνα με αναλυτές, εάν το $PEPU το καταφέρει, μια αρχική επένδυση των 1.000$ θα μπορούσε να αυξηθεί σε 18.560$.

Αγοράστε $PEPU εδώ

Το μέλλον των meme coins με επίκεντρο το Pepe Unchained

Τα meme coins κατάφεραν να κυριαρχήσουν στην αγορά κρυπτονομισμάτων το 2024, ξεπερνώντας τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση. Με ταχύτατες εξελίξεις στον χώρο των meme coins, το Pepe Unchained είναι έτοιμο να ηγηθεί της επόμενης φάσης.

Αν και τα meme coins δεν φημίζονται για την χρησιμότητά τους, το $PEPU στοχεύει να ανατρέψει αυτό το κλισέ με την ανάπτυξη του δικής του blockchain. Μάλιστα, το Pepe Unchained, χρησιμοποιεί ως θεματολογία τον Pepe, κάτι που έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

Ο crypto influencer SlumDOGE Millionaire με πάνω από 339.000 followers στο X πιστεύει ότι όταν οι ταύροι ξυπνήσουν ξανά το επόμενο έτος, o κόσμος όλος θα στραφεί σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα σχετίζεται με τον Pepe. Έτσι, αν χάσατε την ευκαιρία σας με το $PEPE, το $PEPU προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να επιτύχετε παρόμοια κέρδη, ή και να τα ξεπεράσετε.

https://twitter.com/ProTheDoge/status/1835502907447513564

Κοινότητα και ασφάλεια

Το Pepe Unchained έχει συγκεντρώσει μια ισχυρή κοινότητα στο X και το Telegram, η οποία πιστεύει στο project και στην αποστολή του. Με σχεδόν 15.400 followers, η κοινότητα συνεχίζει να μεγαλώνει, ενώ η πλατφόρμα έχει λάβει σημαντική υποστήριξη και έγκριση από Coinsult και SolidProof, που διενήργησαν ελέγχους ασφαλείας στα έξυπνα συμβόλαια, χωρίς να εντοπιστούν σοβαρά ζητήματα.

Η συμμετοχή στο Pepe Unchained είναι αρκετά εύκολη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου, όπου οι επενδυτές μπορούν να συνδέσουν το πορτοφόλι τους και να αγοράσουν $PEPU με ETH, USDT, BNB, ή ακόμη και με πιστωτική κάρτα. Με την πιθανότητα μιας καταχώρησης στο Binance να γίνεται ολοένα και πιο πιθανό σενάριο, η σημερινή τιμή του $PEPU μπορεί να αποδειχθεί μια επένδυση με τεράστια απόδοση στο μέλλον.

Αγοράστε $PEPU εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης