Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Celebrity ξοδεύει 3,2 εκατομμύρια Tron για να αγοράσει το meme coin Sundog

Celebrity ξοδεύει 3,2 εκατομμύρια Tron για να αγοράσει το meme coin Sundog
O Ty Dolla Sign μοιράστηκε στο X ότι επένδυσε περίπου 502.000 δολάρια στην αγορά αυτών των tokens, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα 3,2 εκατομμύρια TRX σε μία μόνο συναλλαγή

Ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Ty Dolla Sign κέρδισε ολόκληρη την προσοχή της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, αφού ο celebrity αγόρασε πρόσφατα μεγάλη ποσότητα Sundog και συγκεκριμένα πάνω από 1,6 εκατομμύρια από το δημοφιλές αυτό meme coin.
Ειδικότερα, ο Ty Dolla Sign μοιράστηκε στο X ότι επένδυσε περίπου 502.000 δολάρια στην αγορά αυτών των tokens, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα 3,2 εκατομμύρια TRX σε μία μόνο συναλλαγή. Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής πρόσθεσε με ενθουσιασμό το μήνυμα «στείλτε το SUNDOG στο φεγγάρι».

Αγορά Pepe Unchained

Η αγορά του SUNDOG και η επίδραση της στο meme coin

Η εντυπωσιακή αυτή αγορά δεν πέρασε απαρατήρητη και πυροδότησε άνοδο στην τιμή του SUNDOG. Σύμφωνα με την ανάλυση του Lookonchain, ενός έγκριτου εργαλείου παρακολούθησης blockchain, η συναλλαγή αυτή κατέστησε σαφές ότι η αγορά του Ty Dolla Sign αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα που προκάλεσε μια στιγμιαία αύξηση στην τιμή του κρυπτονομίσματος.

Αμέσως μετά την είδηση της αγοράς, η τιμή του SUNDOG σημείωσε άνοδο, φτάνοντας τα 0,2605 δολάρια. Παράλληλα, ο όγκος συναλλαγών αυξήθηκε κατά 4,5%, γεγονός που δείχνει την αυξανόμενη προσοχή των επενδυτών και την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας γύρω από το token.

Η μετέπειτα πορεία του Sundog

Ωστόσο, η συνέχεια για το κρυπτονόμισμα δεν ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού αντιμετώπισε μεγάλη αντίσταση στο επίπεδο των 0,272 δολαρίων. Αν και το κρυπτονόμισμα προσπάθησε να ξεπεράσει το σημείο αυτό, τελικά απέτυχε και είδε την τιμή του να υποχωρεί. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Sundog ανέρχεται σε 0,2207 δολάρια, σημειώνοντας μια πτώση περίπου 11% το τελευταίο 24ωρο.

 

Παρόλο που η αγορά του Ty Dolla Sign δημιούργησε θετικό κλίμα, ο ενθουσιασμός της κοινότητας δεν κράτησε πολύ. Μάλιστα, διάφορες αναλύσεις των τεχνικών δεικτών του meme coin, αποκαλύπτουν ότι οι δυσκολίες για το Sundog μπορεί να είναι ακόμη περισσότερες. Ωστόσο, η επένδυση ενός διάσημου καλλιτέχνη, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης του token, προσελκύοντας περισσότερους επενδυτές και οδηγώντας πιθανώς σε νέα άνοδο της τιμής σε μελλοντικό χρόνο. Κάτι που έχουμε δει να γίνεται αρκετές φορές σε δημοφιλή κρυπτονομίσματα της αγοράς.

Ποιο meme coin προσελκύει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή;

Μπορεί το Sundog να αποτελεί ένα δημοφιλές meme coin στο Tron, ωστόσο ένα άλλο meme coin στο Ethereum blockchain φαίνεται να προσελκύει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για το Pepe Unchained ($PEPU), ένα meme coin που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια στην προπώλησή του.

 

Τι είναι το Pepe Unchained και γιατί είναι τόσο δημοφιλές

Το Pepe Unchained, πέραν του γεγονότος ότι αποτελεί ένα meme coin με θέμα τον Pepe, αξιοποιεί και καινοτόμες τεχνολογίες για να προσφέρει νέες δυνατότητες στους επενδυτές του. Ειδικότερα, το βασικότερο πλεονέκτημα του νέου αυτού κρυπτονομίσματος είναι η χρήση ενός Layer-2 δικτύου στο Ethereum blockchain, το οποίο προσφέρει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος συναλλαγών για τους χρήστες του.
Αυτό επιτρέπει στους επενδυτές να αλληλεπιδρούν γρήγορα και οικονομικά με το δίκτυο του Pepe Unchained, χωρίς τα προβλήματα που παρατηρούνται με τις υψηλές χρεώσεις και τη συμφόρηση του Ethereum mainnet. Έτσι, με τη συγκεκριμένη προσέγγιση, το Pepe Unchained εστιάζει στη δημιουργία ενός μοναδικού οικοσυστήματος που θα εξυπηρετεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους επενδυτές, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αντί να στηρίζεται μόνο στη δημοτικότητα του ως meme coin, το $PEPU στοχεύει να δημιουργήσει μια ισχυρή αξία μέσω της αποδοτικότερης τεχνολογίας layer-2, γεγονός που αυξάνει την ελκυστικότητά του για μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
Εάν θέλετε και εσείς να προλάβετε να επενδύσετε από νωρίς στο έργο, πριν κάποιος celebrity αποφασίσει να επενδύσει τεράστια ποσά, μπορείτε να προβείτε στην αγορά $PEPU μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της προπώλησης. Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείτε, αφού ο ρυθμός με τον οποίο πωλούνται τα tokens είναι πολύ υψηλός.

Αγορά Pepe Unchained στην προπώληση

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης