Τελευταία Νέα
Οικονομία

Schaeuble - Έτοιμη να αυξήσει τις προσπάθειες για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα η Γερμανία - Μετά τα στοιχεία της Εurostat οι αποφάσεις

Schaeuble - Έτοιμη να αυξήσει τις προσπάθειες για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα η Γερμανία - Μετά τα στοιχεία της Εurostat οι αποφάσεις
Μια νέα βοήθεια στην Ελλάδα είναι πιθανή, επανέλαβε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών
Την ετοιμότητα της Γερμανίας να εντείνει τις προσπάθειες για τη χορήγηση νέας βοήθειας στην Ελλάδα εξέφρασε πριν από λίγο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfang Schaeuble.
"Η Γερμανία είναι έτοιμη να αυξήσει τις προσπάθειες προκειμένου να δρομολογηθεί το ενδεχόμενο νέας στήριξης στην Ελλάδα", εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας μετά το πέρας της συνεδρίασης του Ecofin.
Μια νέα βοήθεια στην Ελλάδα είναι πιθανή, επανέλαβε ο Γερμανός αξιωματούχος.
Ωστόσο, όπως προειδοποίησε ο Schaeuble, οι συζητήσεις και αποφάσεις για την νέα ελληνική διάσωση θα πραγματοποιηθούν μετά τη δημοσιοποίηση των επίσημων στοιχείων της Eurostat τον ερχόμενο Απρίλιο.
Υπενθυμίζεται εδώ πως η Eurostat θα πιστοποιήσει (ή μη) το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας για το 2013, στις 23 Απριλίου.
Μόλις αυτό συμβεί τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
"Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε την ελάφρυνση των όρων για τα ελληνικά δάνεια", δήλωσε χθες ο Schaeuble, μιλώντας στο περιθώριο των εργασιών του Eurogroup.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης