Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ο Ιωάννης Τσαμίχας επανεξελέγη πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο Ιωάννης Τσαμίχας επανεξελέγη πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Στην ατζέντα του Επιμελητηρίου συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών και η προβολή των ελληνικών προϊόντων
Επανεξελέγη χθες, Τρίτη, στη θέση του προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας για την τετραετία 2014-2018, ο Ιωάννης Τσαμίχας.
Κατά τη γενική συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου, στην οποία παρέστησαν ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, Claudio Glaentzer και ο εμπορικός σύμβουλος της πρεσβείας Marco Midolo, έγινε ανάλυση των δραστηριοτήτων και των πεπραγμένων του 2013, όπως και ο προγραμματισμός για το τρέχον έτος.
Όπως επισήμανε ο κ. Τσαμίχας, «η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ιταλίας και η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας, η εκπόνηση στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, η προβολή και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων όπως και η ενίσχυση δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των άμεσων στόχων του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης