Τελευταία Νέα
Οικονομία

Δεν επηρεάζει η ουκρανική κρίση το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία προς την Ελλάδα

Δεν επηρεάζει η ουκρανική κρίση το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία προς την Ελλάδα
Παρά τους αρχικούς φόβους για μεγάλη μείωση, καταγράφεται θετικό πρόσημο για το σύνολο της τουριστικής χρονιάς
Ομαλοποιείται η κατάσταση σχετικά με τις κρατήσεις ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα ακυρώσεων των προκρατήσεων (50%).
Παρά τους αρχικούς φόβους για μεγάλη μείωση του τουριστικού ρέυματος από τη Ρωσία, εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, εκτιμάται ότι στο σύνολο της τουριστικής χρονιάς θα καταγραφεί θετικό πρόσημο.
Τα ανωτέρω επισημάνθηκαν σε συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα σήμερα, Μ. Τετάρτη, με αφορμή τη διοργάνωση του ελληνορωσικού Τουριστικού Forum στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα (24 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής) και στο οποίο το «παρών» θα δώσουν περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.
Όλοι οι επίσημοι φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, κατανοώντας την ευκαιρία που δίνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, να προβληθεί τόσο έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά, υπογραμμίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης