Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κ. Χατζηδάκης (Ν.Δ.) – Από την ύφεση στην ανάπτυξη περνάει η Ελλάδα – Μπορεί να ανοίξει νέα σελίδα

Κ. Χατζηδάκης (Ν.Δ.) – Από την ύφεση στην ανάπτυξη περνάει η Ελλάδα – Μπορεί να ανοίξει νέα σελίδα
Σε απολογισμό του έργου του στο ΥΠΑΝ προχώρησε με επιστολή του προς τους βουλευτές της Ν.Δ.
Σε απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης με επιστολή του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τονίζει το πέρασμα της Ελλάδας στην ανάπτυξη από την ύφεση.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «η Ελλάδα ανέβηκε σε ανταγωνιστικότητα και έχει ξεκινήσει να προσελκύει περισσότερες επενδύσεις» και προσθέτει ότι «φέτος γυρνάει πια από την ύφεση στην ανάπτυξη», κάτι που «παραδέχονται όλοι οι διεθνείς οργανισμοί».
Σημειώνει ακόμη ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές έχουν ξεκινήσει να πιάνουν τόπο και υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχαιρετήσει την κρίση και να ανοίξει, με τη βοήθεια όλων μας, μία νέα σελίδα.
Κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει την τρίτη θέση που κατέχει πλέον η Ελλάδα στην απορροφητικότητα πόρων του ΕΣΠΑ, την επανέναρξη των έργων στους αυτοκινητοδρόμους, την ίδρυση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, την ψήφιση του νέου επενδυτικού νόμου, την έγκριση της πρότασης της Ελλάδας για το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 και τις νομοθετικές ρυθμίσεις για συγκεκριμένες αγορές στις οποίες βελτιώθηκαν οι συνθήκες ανταγωνισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης