Τελευταία Νέα
Οικονομία

Διαρκώς στο πλευρό των ομολογιούχων η Εκκλησία - Να αποζημιωθούν ζητά και ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου - Επιστολή στην κυβέρνηση

Διαρκώς στο πλευρό των ομολογιούχων η Εκκλησία - Να αποζημιωθούν ζητά και ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου - Επιστολή στην κυβέρνηση
Zητά να αποδοθεί δικαιοσύνη
Την αμέριστη στήριξή της στους μικροομολογιούχους που υπέστησαν ζημιές από το PSI επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία η Εκκλησία.
Τελευταίο ενδεικτικό παράδειγμα η επιστολή - παρέμβαση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, μέσω της οποίας ζητά από την κυβέρνηση την αποζημίωση των μικρομολογιούχων.

Το περιεχόμενο της επιστολής
Έχω την τιμή να σας αποστείλω το δίκαιο αίτημα των ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου του Νομού Σερρών οι οποίοι καθ’ οποιονδήποτε τρόπο έχασαν χρήματα τους από το λεγόμενο κούρεμα και παρακαλώ όπως εσείς με την έμφρονα σύνεση σας φροντίσετε μέσω των αρμόδιων Υπουργών για την κατά το δυνατό επίλυση του ακανθώδους προβλήματος που τα μέγιστα τους ταλανίζει.
Αφού το Ελληνικό Δημόσιο πρότεινε την επένδυση αυτή νομίζω ότι δεν ευθύνονται άνθρωποι του μόχθου που αποταμίευσαν και επένδυσαν τα χρήματα τους για ένα καλύτερο μέλλον των ίδιων και των παιδιών του να περιέλθουν σε τόση δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Σταδιακά τουλάχιστον και με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές δυσκολίες προσπαθήσατε να αποδοθεί το δίκαιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης