Τελευταία Νέα
Οικονομία

Καραβίας (Eurobank): Το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας εξαρτάται απο τις μεταρρυθμίσεις - Ζητούμενο η ρευστότητα

Καραβίας (Eurobank): Το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας εξαρτάται απο τις μεταρρυθμίσεις - Ζητούμενο η ρευστότητα
Στόχος το χαμηλότερο κόστος για τις επιχειρήσεις
Βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας χαρακτήρισε τον εξαγωγικό κλάδο ο Γενικός Διευθυντής Capital Markets & Wealth Management της Eurobank Φωκίωνας Καραβίας.
"Οι εξαγωγές είναι βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας", τόνισε ο κ. Καραβίας, μιλώντας στην εκδήλωση της Eurobank, με θέμα "Ανταγωνιστικότητα, Εξωστρέφεια, Κίνητρα και Αντικίνητρα για τις ελληνικές εξαγωγές".
Σύμφωνα με τον κ. Καραβία, ζητούμενο για την ελληνική οικονομία είναι πλέον η περισσότερη ρευστότητα, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος για τις επιχειρήσεις.
"Διαπιστώνουμε λοιπόν πως η ανταγωνιστικότητα και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων ειναι αυτό που θέλουμε. Το οικονομικό μας μέλλον εξαρτάται απο τις μεταρρυθμίσεις και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας", τόνισε.
Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε πως η Eurobank στοχεύει να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη η πολιτεία να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.
Παρουσιάζοντας ο κ. Καραβίας τις δράσεις της Eurobank, τόνισε πως η τράπεζα έχει χρηματοδοτήσει με 4 δισ. ευρώ περί τις 1.000 επιχειρήσεις, ενώ παρείχε 270 εκατ. ευρώ σε 300 πελάτες τα τελευταία 5 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης